Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Magic

Obi_Wan

Öne çıkan mesajlar

said:
orkun97, 12 Ekim 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
ewt hadi deckini kapan gelsin

ii dedin de nerde buluşcaz nası bulşcaz kaçta buluşcaz vs..
bi de geç gelen olur filan mesela 16.00, 16.30 arası buluşcaz gibi anlaşalım ben geçen geç kaldım acısını biliom bi ton yer aradım fln..[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg trakatuluk,
agh burzum-ishi krimpatul.
Sosyal ağlarda paylaş

tradelik kartta war kapışırsakta olur zaman olarak eğer saat 3-4 gibin uygun ise telini falan aldım ben kızılayda olurum o saatlerde ararım seni müsait isen gelirsin ok? daha varsa gelebilicek saat 6-630a kadar kızılay civarında olucak telefonla irtibat için ömg atın hemen yolluyum size yada olanlar ömgla birbirlerine ulaştırsınlar.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
selam arkadaslar mtg yi uzun yillardir oynarim ank liyim bursada okuyorum bursada her aksam oynuyoruz bayramda ank da olucam nereye giderseniz nerde bulusursaniz bana haber werin
tel : 535 933 3103
msn : [email protected]
buarada sidd anil senden bahsetti bende buybackli counter war
bunu solememi anil istedi ankda gorusuruz.........[signature][hline]slay them all
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaraliyim.Ve çevremde magic oynamak isteyen arkadaşlarım var ama böle bi ortam yok.Başlığı görünce atladım biz arkadaşlarla her haftasonu buluşup oynayalım vs dioduk hatta..
ama bu arkadaşların 2 tanesi bu oyuna para vermek istemiyor - onlar yeni başlıycakta- diğerlerinin zaten kartları var -3 kişi fln- bi 3 kişi daha bulsak 3 vs 3 yapmaktan büyük zevk alırız.[signature][hline]everyone will die...
Sosyal ağlarda paylaş

Yer sorun değil, gayet müsait bir evim var. Oynamak isteyen olursa önceden haber verirse ayarlarız bişeyler. Magic oynamak için sizleri misafir etmekten zevk duyarım.. Zaten Levent ten de söz aldım eğer bu toplantılar sayesinde belli bir sayıya ulaşabilirsek bizim için turnuva imkanı sağlayacak fln..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace
There is no ignorance; There is knowledge
There is no passion; There is serenity
There is no death; There is the Force

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

14 şubata kadar bizim okul tatil.eve gitmek az brutal geldi yanlız hem ev nerde apra vericez o kadar..
mis gibi orta dünya verken..
bu arada benim dekler baya eski ve çok eksik kartım var oyun sırasında edit ve trade yapmak isteyebilirim.
çünkü uzun zamandır kullanmıyorum dekleri ve genelde oynadığım ortamdaki deklerle pratik yaptıkca zaaflarımı bulup düzeltirim.
o yüzden bir miktar kart ve klasörlerinizi getirmeniz çok daha mesud edici olur..
bu arada zaten bi kaç kez bu toplantıları yapınca ortadünyada tanınırız ordaki insanlar cici buna sıcak yaklaşırlar.[signature][hline]everyone will die...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ortadünya ya geçen ay gittim. Kimse herhangi bir oyun oynamıyordu ve heryer makarna sosu kokuyordu. Bana pek hoş bir ortam gibi görünmedi. Yine de istiyorsanız ben varım, benim için tok ta farketmez..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace
There is no ignorance; There is knowledge
There is no passion; There is serenity
There is no death; There is the Force

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

orta dünyada magic oynayanlardan çok frp oynayanlar bulunuo. genelde üst katta oluyolar. her yerin makarna sosu kokması bana çok koymaz çünkü güzel yapıolar makarnayı :) 8 subattan sonra bi gün kararlaştırabilirsek ben gelirim. orta dünya şart deil daha ii yerler bilen varsa oda olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar hala bu oyun oynanıyormu omrumun yarısını yedı ve harcadıgım parada cabası nationals a gıttım ordada bı sey olmadı ama zevklı bı oyun ama typ 1 olayı bıraz sorun cıkarıyor sızlere tek dıyebılıcegım ıyı oyunlar keyfını cıkarın[signature][hline]Meyve Veren Agac Daima Taslanir!!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ortadünyanın fanlarındanımdır ve sos kokusu sorundeil.ztn orda yediğim herşey güzeldi yani yiğecek bakımından çok mesut olurum ve üst katı tenha olur üst katta ufak odada genelde frp oynarlar ama malum tatil öle çok insan olmaz doaldır.ben daha dün ordaydım...-ama alt katta-

Kızılayda olması ve zaten böyle bi teması olamsı bizim orda rahatca oynayabilmemizi sağlar başka kafelerde farklı tiplemeler ve farklı tepkilerle karşılaşabiliriz :)

hmm 8 şubat çok uzak ya ... ben tatilimin ne kadar sürdüğünü bilmiorum ama işte geçen hafta başladı.en az 1 aydır.hmm ankarada ne kadar kişi bu işe ilgili ki ? çoğu insan soğumuş gibi geliyor bana :([signature][hline]everyone will die...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar tatil bitmeden bi oynasak gitsek orta dünyaya eğlensek bende kart var kuralları da hepsini olmasada biliyorum ama hiç oynamadım. cevrede oynayan adam yok ama biz bulusup oynayalım. gelebilecekler gun saat yazsınlar herkese uyan bi saatte bulusup oynarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Ankara'da turnuva düzenlerseniz bizde İstanbul'dan bi grup olarak gelebiliriz.Yalnız turnuvanın gerçekleşeceği kesin olmalı.[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...