Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Magic

Obi_Wan

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Hatırladığım kadarıyla Ankara'da bir tane de DCI koordinatörü görevlendirilmişti. Orada da bazı etkinlkler olduğunu düşünüyordum; fakat buradan pek bir rağbet görünmüyor.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir.
-Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları
Sosyal ağlarda paylaş

bursadan ankaraya geldim geleli (sanki yıllar geçmiş ha nası bi yazdıysam) magic oynayabileceğim insan ve yer arayışındaydım. bursada normal bi kafeyi cebren ve hile ile magic kafeye dönüştürdüydük. paso oyun çevirioduk. var mı buralarda böle bi yer arkadaşlar?
bi toplantı, oyun bişey olucaksa haberdar olmak isterim. [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Tam kesin olmamakla birlikte cumartesi günü 15:00 te dost kitabevinde buluşup, Orta Dünya cafe isimli bir yere gideceğiz. Kesinlik cuma günü belli olacak, buraya yazarım. Orta dünya cafenin adresi ; www.cafeortadunya.com adresinde var. Merak eden baksın..[signature][hline]May the Force be with You!..
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Cumartei saat 15:00 da dost kitabevi önünde buluşuyoruz. 2-3 yanyana abazan tip görürseniz süzülüp bi soruşturun, muhtemelen biz oluruz..
Yeri bilmeyenler Kızılaydan birine sorun kardeşim, herkez gösterir, nasıl tarif edeyim ki ben burdan? Kızılayda, Karanfilde, merdiven yanında bi kitabevi işte :P[signature][hline]May the Force be with You!..
Sosyal ağlarda paylaş

agalar ben gittim cafeye (dediğim gibi dost kitabevine geç kaldım) 4.30a kadar ordaydım. işallah si gitmemişinizdir çünkü gidipte sizi bulamadıysam pek üzülürüm[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg trakatuluk,
agh burzum-ishi krimpatul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...