Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ayın 2 sine tekabul eden cumartesi günü ankara'da ki magic oynayanlarla bir toplantı yapmayı düşünüyoruz. İlgelenenler lütfen isim bıraksınlar. Katılım ne kadar olacak bir tahmin yürütmek için..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Maşallah baya bi insan olmuş burda yahu![signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Merhaba, Hatırladığım kadarıyla Ankara'da bir tane de DCI koordinatörü görevlendirilmişti. Orada da bazı etkinlkler olduğunu düşünüyordum; fakat buradan pek bir rağbet görünmüyor.[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bildiğim kadarıyla böyle bir görevli yok. Biz de toplantıları sürekli bir hale getirip, yeterli çoğunluk sağlayarak bir koordinatör atanmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Ama henüz katılımcı gözükmüyor..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bursadan ankaraya geldim geleli (sanki yıllar geçmiş ha nası bi yazdıysam) magic oynayabileceğim insan ve yer arayışındaydım. bursada normal bi kafeyi cebren ve hile ile magic kafeye dönüştürdüydük. paso oyun çevirioduk. var mı buralarda böle bi yer arkadaşlar? bi toplantı, oyun bişey olucaksa haberdar olmak isterim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadaşlar frpworld.com a da mesaj bıraksdanıza ankara dan çok millet var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Magic oynandığını dıydığumuz bir yer bulduk Kızılay'da. Bu cumartesi millete haber verip gidiyoruz işallah. Katılım olursa geleneksel hale getircez buluşmaları :)[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben gelebilirim toplanıyosak da istten geldiğim için hiçbişi yok elimde.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben gelirim lannnn. nerde 1 ikincisi Obiwancım ben sana özelmesasjtan tel nomu yolluyorum decklerimi pılımı pırtımı toplayım geliyorum.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bide nerde buluşuyoruz onuda yazarsan çok $ukella olucak.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Tam kesin olmamakla birlikte cumartesi günü 15:00 te dost kitabevinde buluşup, Orta Dünya cafe isimli bir yere gideceğiz. Kesinlik cuma günü belli olacak, buraya yazarım. Orta dünya cafenin adresi ; www.cafeortadunya.com adresinde var. Merak eden baksın..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ya beyler ben gelirim de dedigim gibi elimde hiçbişi yok şu anda anca toplanma ayagına gelirim. Bi de ben ankaraya yeniyim soyle bi tarif edebilirseniz :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Beyler Cumartei saat 15:00 da dost kitabevi önünde buluşuyoruz. 2-3 yanyana abazan tip görürseniz süzülüp bi soruşturun, muhtemelen biz oluruz.. Yeri bilmeyenler Kızılaydan birine sorun kardeşim, herkez gösterir, nasıl tarif edeyim ki ben burdan? Kızılayda, Karanfilde, merdiven yanında bi kitabevi işte :P[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Tekrardan ankara'da magic oynayan insanlar gormek guzel :) Isim olmazsa bir ugramaya calisacagim.[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya gençler ben orta dünya cafeyi kime sorduysam yok orda oynanmıyo artık öyleydi böyleydi dediler. yanlış olmasın. neyse ben genede gelcem de bu dost kitabevinin yerini bile bilmiom nası olcek bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Dostum orda birinin oynayıp oynamaması hiç problem değil, biz oynarız yahu..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 agalar ben gittim cafeye (dediğim gibi dost kitabevine geç kaldım) 4.30a kadar ordaydım. işallah si gitmemişinizdir çünkü gidipte sizi bulamadıysam pek üzülürüm[signature][hline]Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg trakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kimse gelmedi! Toplam 5 kişiydik, başka bir cafeye oturduk muhabbet, trade yaptık..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 e ii bari en azından gidip de kimseyi bulamayan kek durumuna düşmedim. ya böle genel bi toplantı gibi olmak zorunda deyil zaten. böle arada buluşup takılmak oynamak lazım. hayda gidioz gelen gelsin şeklinde bi başlangıç olmuş olur en azından (??) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben biraz geç kalmışım çoktan buluşulmuş. bende bi kere gitmiştim orta dünya cafeye magic oynayanb bi kaç kişi görme umuduyla. tekrar toplanmayı düşünüyosanız bu haftasonu buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Gençler ankarada nerde card satılır. yeni seri olur eski seri elinde kalmıştır o da olur (bursa da bi yerde invasion bulup beter g.t olmuştum) kart almam lazım.[signature][hline]Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg trakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bildiğim kadarıyla en uygun yer; Yüksel caddesindeki Yüksel Kırtasiye. Yalnız sadece yeni seriler bulunuyor.[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Kolejin karşısında bi yer daha war dungınnet diye ordada satılıyor.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bi buluşma daha yapalım ben gelemedim malesef gidip ev aramak durumundaydım falan.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ewt hadi deckini kapan gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar