Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Magic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayın 2 sine tekabul eden cumartesi günü ankara'da ki magic oynayanlarla bir toplantı yapmayı düşünüyoruz. İlgelenenler lütfen isim bıraksınlar. Katılım ne kadar olacak bir tahmin yürütmek için..[signature][hline]May the Force be with You!..
Mesaj tarihi:
Merhaba,

Hatırladığım kadarıyla Ankara'da bir tane de DCI koordinatörü görevlendirilmişti. Orada da bazı etkinlkler olduğunu düşünüyordum; fakat buradan pek bir rağbet görünmüyor.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir.
-Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla böyle bir görevli yok. Biz de toplantıları sürekli bir hale getirip, yeterli çoğunluk sağlayarak bir koordinatör atanmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Ama henüz katılımcı gözükmüyor..[signature][hline]May the Force be with You!..
Mesaj tarihi:
bursadan ankaraya geldim geleli (sanki yıllar geçmiş ha nası bi yazdıysam) magic oynayabileceğim insan ve yer arayışındaydım. bursada normal bi kafeyi cebren ve hile ile magic kafeye dönüştürdüydük. paso oyun çevirioduk. var mı buralarda böle bi yer arkadaşlar?
bi toplantı, oyun bişey olucaksa haberdar olmak isterim. [email protected]
Mesaj tarihi:
Magic oynandığını dıydığumuz bir yer bulduk Kızılay'da. Bu cumartesi millete haber verip gidiyoruz işallah. Katılım olursa geleneksel hale getircez buluşmaları :)[signature][hline]May the Force be with You!..
Mesaj tarihi:
Ben gelebilirim toplanıyosak da istten geldiğim için hiçbişi yok elimde.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Tam kesin olmamakla birlikte cumartesi günü 15:00 te dost kitabevinde buluşup, Orta Dünya cafe isimli bir yere gideceğiz. Kesinlik cuma günü belli olacak, buraya yazarım. Orta dünya cafenin adresi ; www.cafeortadunya.com adresinde var. Merak eden baksın..[signature][hline]May the Force be with You!..
Mesaj tarihi:
Ya beyler ben gelirim de dedigim gibi elimde hiçbişi yok şu anda anca toplanma ayagına gelirim. Bi de ben ankaraya yeniyim soyle bi tarif edebilirseniz :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Beyler Cumartei saat 15:00 da dost kitabevi önünde buluşuyoruz. 2-3 yanyana abazan tip görürseniz süzülüp bi soruşturun, muhtemelen biz oluruz..
Yeri bilmeyenler Kızılaydan birine sorun kardeşim, herkez gösterir, nasıl tarif edeyim ki ben burdan? Kızılayda, Karanfilde, merdiven yanında bi kitabevi işte :P[signature][hline]May the Force be with You!..
Mesaj tarihi:
ya gençler ben orta dünya cafeyi kime sorduysam yok orda oynanmıyo artık öyleydi böyleydi dediler. yanlış olmasın. neyse ben genede gelcem de bu dost kitabevinin yerini bile bilmiom nası olcek bu işler.
Mesaj tarihi:
agalar ben gittim cafeye (dediğim gibi dost kitabevine geç kaldım) 4.30a kadar ordaydım. işallah si gitmemişinizdir çünkü gidipte sizi bulamadıysam pek üzülürüm[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg trakatuluk,
agh burzum-ishi krimpatul.
Mesaj tarihi:
e ii bari en azından gidip de kimseyi bulamayan kek durumuna düşmedim. ya böle genel bi toplantı gibi olmak zorunda deyil zaten. böle arada buluşup takılmak oynamak lazım. hayda gidioz gelen gelsin şeklinde bi başlangıç olmuş olur en azından (??)
Mesaj tarihi:
ben biraz geç kalmışım çoktan buluşulmuş. bende bi kere gitmiştim orta dünya cafeye magic oynayanb bi kaç kişi görme umuduyla. tekrar toplanmayı düşünüyosanız bu haftasonu buluşalım
Mesaj tarihi:
Gençler ankarada nerde card satılır. yeni seri olur eski seri elinde kalmıştır o da olur (bursa da bi yerde invasion bulup beter g.t olmuştum) kart almam lazım.[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg trakatuluk,
agh burzum-ishi krimpatul.
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla en uygun yer; Yüksel caddesindeki Yüksel Kırtasiye. Yalnız sadece yeni seriler bulunuyor.[signature][hline]May the Force be with You!..
  • Yeni Oluştur...