Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance Yeni Kitaplar(a.k.a. tr'ye yeni çewiriler)

Sly-One

Öne çıkan mesajlar

Yok Summer Flame e kadae arkabahçeninkileri de koymus daha baslarda olduguna gore yeter diye dusundum.Sadece şu son çıkan iki kiytap yok Isık ve Karanlık bi de Sonuncu Sef

Abi Yeni Çağın Doğusu çok pis bitti yaw sinir oldum*!Sinirlidir*:hrr:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

dragons diil
dawning of a new age arkadaşlar.
goldmoon yaşlı, yeni çağda kötü ejderhalar fln toplanıo ya
buna karşı koymak için birilerini arıyo
yardımına hafiften sıyırmış bi şovalye gelio(sanırım dark knight ama farketmio o zmnlarda tek knightlar dark knightlar hehe)
onu anlatıo işte
dragons of summer flame den sonra war of soulsdan önce geçiyor.
bu arada arkadaş için sıraya diziyim okuması gereken kitapların sırasını
chronicles
the citadel*(ana seride değil ama uçan hisarlarla ilgili merak ettiğiniz birşeyler warsa, we güzel bir macera arıosanız arada okuyun)
legends
raistlinin 2 kitabı*(soulforge we brothers in arms)
2nd generation
dragons of summer flame
dawning of a new age*
war of souls 3 lemesi.
*=ana seri harici ama okunması gereken kitaplar bence[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 27 June 2003 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hata yok triolgynin adı Dragons of a new age
Bu baslığın altında da Dawning Of a new Age,Day of the tempest ve Eve of the Maelstrom bunlar da trye sole çevrildi
Yeni Çağın Ejderhalar üçlemesi:Yeni Bir Çağın Doğusu,Kasırganın gunu,Kargasanın arifesi[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sole okudum:
Güz alaca karanlığının ejderhaları
Kıs gecesi ejderhaları
İlkbahar safagı ejderhaları
İkizlerin Zamanı
İkizlerin Savası
İkizlerin Sınavı
İkinci Nesil
Yaz Alevi ejderhaları
Dragons Of A Fallen Sun
Dragons d'une etoile perdue(Fr.Okuyorum)
Yeni bir çagın doğusu(Tabii bunun yaz alevinden sonra olması gerekirdi)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Haziran ayı içinde yayınlamaya başladığımız Ejderha Mızrağı Yeni Çağın Ejderhaları Üçlemesi'nin birinci cildi olan Yeni Bir Çağın Doğuşu'nun raflara yerleşmesi üzerinden bu yana henüz on gün geçti. Kitapla ilgili çok olumlu mesajlar alıyoruz.

İkinci cilt olan Kasırganın Günü ise 08 Temmuz tarihinde piyasaya çıkıyor. Yeni Çağın Ejderhaları Üçlemesi'nin üçüncü cildi ise Ağustos 2003'te yayınlanacak.

Ayrıca Ankira tarafından yayınlanacağı kesinleşen bazı kitaplar şunlar:

Ejderha Mızrağı

Legend of Huma
Dalamar The Dark

Night of the Eye (Defenders of Magic Trilogy I)
The Medusa Plauge (Defenders of Magic Trilogy II)
The Seventh Sentinel (Defenders of Magic Trilogy III)

Downfall (Dhamon Saga)
Betrayal
Redemption

Night of Blood (Minataur Wars I)

City of the Lost (Linsha Trilogy I)
Ravenloft

King of the Dead
Lord of Necropolis[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

karanlık ve ışığı bitirdim ve sturmla kitiara o işi yapmadılar :)kitiara ile yolları ayrıldı ayrıca kitiara sturmun hayatını kurtardı :O ve daha sadece 1 sene geçti yani daha 4 sene var buda serinin diyer kitaplarıda sturm ve kitara üzerine demek ayrıca lunitari olayı okadar dandik deyildi :) güzel bir kitap olmuş babasını zırhını bulup kılıcını aldı :) bright blade kalesine gidip zırhı yanında olum için falan yazıyorud yani çok hoş olmuş :).
Sosyal ağlarda paylaş

karnlık ve ışığı akşam övdüm şidi yeriyorum öncelikle son yuva hınını son ev hanı diye çevrilmsi hanın karizmasını sarsmış :)
valen agacına neden valenwood agacı denmiş anlamadım ne düşünülerek yapılmış ve gnom flint olayını bir kez daha kınıyorum :) ve kitabı yazanların sturm ve kitaraya durmadan kurutulmuş domuz yedirerek beni tiksindirmeside ayrı olay ve solacede çok domuz yetişirmiş kitapta genel kültür buda tamam anladık sturm hıristiyan kardeşim 24 saatte domuz yedirilmezki
ve lunide bir gümüş ejderle karşılaşıyorlar bu bir mantık hatasımı yoksa ileride hafızaları falan mı silincek bilmiyorum fakat silmezlerse çok saçma olur çünkü raistlin tarihcelerinde
kitara ilkdefa bir ejdele karşılaşıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...