Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 www.ankira.com a gir orda ejderha mızragını seç sagda portakal rengi bi kutucuk olcak orda okuma listesi var oraya bakarsan bir çok konuda aydınlanabilirsin[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arkbahçenin çevirdiklerini kapsamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 İzmirde ankira yayıncılık kitabına hiç rastlamadım zaten, hep arkabahçe.[hline]things have never been so swell, i have never felt so well. pain, you know you're right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Yok Summer Flame e kadae arkabahçeninkileri de koymus daha baslarda olduguna gore yeter diye dusundum.Sadece şu son çıkan iki kiytap yok Isık ve Karanlık bi de Sonuncu Sef Abi Yeni Çağın Doğusu çok pis bitti yaw sinir oldum*!Sinirlidir*:hrr:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ilginç olması lazım İzmirde İzmir diyince İzmiri özledim bu yakınlarda bir gitmek lazım memelekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Valla en son gordugumde Altınolukta bile vardı yani=P[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 dragons diil dawning of a new age arkadaşlar. goldmoon yaşlı, yeni çağda kötü ejderhalar fln toplanıo ya buna karşı koymak için birilerini arıyo yardımına hafiften sıyırmış bi şovalye gelio(sanırım dark knight ama farketmio o zmnlarda tek knightlar dark knightlar hehe) onu anlatıo işte dragons of summer flame den sonra war of soulsdan önce geçiyor. bu arada arkadaş için sıraya diziyim okuması gereken kitapların sırasını chronicles the citadel*(ana seride değil ama uçan hisarlarla ilgili merak ettiğiniz birşeyler warsa, we güzel bir macera arıosanız arada okuyun) legends raistlinin 2 kitabı*(soulforge we brothers in arms) 2nd generation dragons of summer flame dawning of a new age* war of souls 3 lemesi. *=ana seri harici ama okunması gereken kitaplar bence[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 27 June 2003 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hata yok triolgynin adı Dragons of a new age Bu baslığın altında da Dawning Of a new Age,Day of the tempest ve Eve of the Maelstrom bunlar da trye sole çevrildi Yeni Çağın Ejderhalar üçlemesi:Yeni Bir Çağın Doğusu,Kasırganın gunu,Kargasanın arifesi[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben sole okudum: Güz alaca karanlığının ejderhaları Kıs gecesi ejderhaları İlkbahar safagı ejderhaları İkizlerin Zamanı İkizlerin Savası İkizlerin Sınavı İkinci Nesil Yaz Alevi ejderhaları Dragons Of A Fallen Sun Dragons d'une etoile perdue(Fr.Okuyorum) Yeni bir çagın doğusu(Tabii bunun yaz alevinden sonra olması gerekirdi)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 fr.mı okuyosun la drogon :) Mu hahahahahaha ha okunurmu be fr adam geberir gülmekten :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 saha baslamadım bi goz attım sadece..bakalım kırılacak mıyız gulmekten......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 benim peder fırnsızca firoloğu arda sırad canım sıkıldığıda iki kelime sötyletip yarılıyorum la bilmemene dö la :) muahhhha ben böyle şey görmesdim fıransaya gidicem bir gün adamlar bu niye gülüyor diyecekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Merhaba, Haziran ayı içinde yayınlamaya başladığımız Ejderha Mızrağı Yeni Çağın Ejderhaları Üçlemesi'nin birinci cildi olan Yeni Bir Çağın Doğuşu'nun raflara yerleşmesi üzerinden bu yana henüz on gün geçti. Kitapla ilgili çok olumlu mesajlar alıyoruz. İkinci cilt olan Kasırganın Günü ise 08 Temmuz tarihinde piyasaya çıkıyor. Yeni Çağın Ejderhaları Üçlemesi'nin üçüncü cildi ise Ağustos 2003'te yayınlanacak. Ayrıca Ankira tarafından yayınlanacağı kesinleşen bazı kitaplar şunlar: Ejderha Mızrağı Legend of Huma Dalamar The Dark Night of the Eye (Defenders of Magic Trilogy I) The Medusa Plauge (Defenders of Magic Trilogy II) The Seventh Sentinel (Defenders of Magic Trilogy III) Downfall (Dhamon Saga) Betrayal Redemption Night of Blood (Minataur Wars I) City of the Lost (Linsha Trilogy I) Ravenloft King of the Dead Lord of Necropolis[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 karanlık ve ışığı bitirdim ve sturmla kitiara o işi yapmadılar :)kitiara ile yolları ayrıldı ayrıca kitiara sturmun hayatını kurtardı :O ve daha sadece 1 sene geçti yani daha 4 sene var buda serinin diyer kitaplarıda sturm ve kitara üzerine demek ayrıca lunitari olayı okadar dandik deyildi :) güzel bir kitap olmuş babasını zırhını bulup kılıcını aldı :) bright blade kalesine gidip zırhı yanında olum için falan yazıyorud yani çok hoş olmuş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 karnlık ve ışığı akşam övdüm şidi yeriyorum öncelikle son yuva hınını son ev hanı diye çevrilmsi hanın karizmasını sarsmış :) valen agacına neden valenwood agacı denmiş anlamadım ne düşünülerek yapılmış ve gnom flint olayını bir kez daha kınıyorum :) ve kitabı yazanların sturm ve kitaraya durmadan kurutulmuş domuz yedirerek beni tiksindirmeside ayrı olay ve solacede çok domuz yetişirmiş kitapta genel kültür buda tamam anladık sturm hıristiyan kardeşim 24 saatte domuz yedirilmezki ve lunide bir gümüş ejderle karşılaşıyorlar bu bir mantık hatasımı yoksa ileride hafızaları falan mı silincek bilmiyorum fakat silmezlerse çok saçma olur çünkü raistlin tarihcelerinde kitara ilkdefa bir ejdele karşılaşıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 TheSilver kitapta anlatılanlarla ilgili bilgi verirken mesajının basına "kitap hakkında bilgi veriyorum" veya "spoiler", vb. yazsan nasıl olur? aramızda daha o kitabı okumamıs arkadaslar olabilir.sen kitapta anlatılanları anlatınca da PUF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ne olucak ya iki üç şey bunlar sohbet sırasında geçer ve insanda kitabı okuma isteği uyandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar