Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşin Gerçeği (Kendimce)

diablotg

Öne çıkan mesajlar

24/7 çalışıp da ekmek parasından biraz daha fazla kazananlar var ülkemizde.Sadece çok çalışmak, hiç bi işe yaramaz.Şans,öğretim,hazır para,ticaret yeteneği yada öbür yetenekler büyük yer kaplar.Yanına yeterli çalışmayı koyarsan tamam.Ve aşırı hırs her zaman zararlıdır, dikkat et.[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni"
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada Sir o bahsettiğin herşeyi göz önüne çoktan aldım bile.Ama Hak eden sayısı hak etmeyen sayısından az olsa bile ben bu işi yaparım.En büyük kozum şimdilik bu düşünceye acayip inanıor olmam.Bu hedefe çok inanıyorum.Başaracağımı içimden biryerden hissedebiliyorum.Senle de msn de daha ayrıntılı konuşacağız.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

pöhhh...sinir etsende beni diablo...yolun açık olsun..nede olsa türksün...işallah her şey istediğin gibi gider.dilediğin gibi olur.. seni yıldırmak için değil ama bana kalsa bırak uzayı falan kendi evimi bile araştırmadan yatmayı yeğlerim:D bide biraz içip arkadaşlarla taşak yapmayı:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 01 Ağustos 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
othranx yalnız ansiklopedi yutmuş andorid olmayı bir şekilde kabul ederim eğer androidler çok zekiyse.Ama boş bir robot ise
saçmalarsın.Eğer aptal bir robotun ansiklopedi yutmuş halini bana benzitosan daha beni tanımıorsun demektir.Ve bana böyle bir lafı hiçbir hakla söyleyemezsin.Zekamla gurur duyuyorum ve size sadece yukardan bakıorum çok küçüksünüz

-ben bu lafı robotların kalbi duyguları ve ruhu yoktur diye söyledim,zekan hakkında yorum yapmak bana düşmez sen kendini nasıl görüyorsan..

-herkese bana hakaret ettiniz demişsin ama size sadece yukardan bakıorum çok küçüksünüz diyerek sen bizi aşağılamışsın açık açık

-ben kendimle övünmüyorum demişsin ama ben çok zekiyim süperim hepinizi kurtarıcam bu sefil aşağılık hayatlarınızdan modundan da çıkmamışsın hiç bir mesajında..

-bu kadar gereksiz bir topiğin açılmasından belliydi buralara geleceği, senin topiği açma amacın düşünceni paylaşmaktan çok peygamberliğini duyurmakmış bunu da böyle bilirim ben..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...