SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi sabahtan beri çok rahat girip çıkıyorum tek klik vede makine ole okdr çok sağlam bi makine deil bende sorun yok su an memo abi de girdi relog yaptı bi daha girdi ama ben şteyim çıktım su an[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu sorunla genelde ADSL kullanıcıları karşılaşıyor. Genelde Gündüzleri oyuna girmek çok zor. Geceleri ben de 2. denemede falan giriyorum. 2 gün önce gündüz de girebiliyodum. Büyük bi ihtimal server' dan kaynaklanıyor. çok can sıkıcı bi problem... pffs[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Murtaza suanda bende oyuna giremiyorum :( Aynı sekilde sabahları cok zor giriyor(1 saat kadar urastıktan sonra), geceleri ise cok rahat bi sekilde giriyorum.[signature][hline]Nick : TT__ Job : Mage flame/glacier (paper mage) LvL : 4* Clan : n00bz Server : Deimos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya bende diezi bırakıp deimos yada cypher a gelmeyi düşünüyorumda. Bu bağlanamama problemi cok ciddi olsa gerek. Herkes yakınıyor. Cypher ın data silinince oraya mı geçsem ki.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 cypher hikaye. myko'ya gel derim ben. myko bi kere kılas ya. Ne bileyim oyuncuları kalite herşeyden önce. O bağlanamama sorunları da eninde sonunda düzelecektir (Malezya telekomla ilgili)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Armas2, 26 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: Cypher ın data silinince oraya mı geçsem ki. E hani cypherda data silinmiycekti? Ya da ben öyle bliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: DraculaVigorous, 27 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: cypher hikaye. myko'ya gel derim ben. myko bi kere kılas ya. Ne bileyim oyuncuları kalite herşeyden önce. O bağlanamama sorunları da eninde sonunda düzelecektir (Malezya telekomla ilgili) Gelecem. Deimosa orc assa olarak gelecem.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Eternalus, 27 Temmuz 2005 05:03 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 26 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: Cypher ın data silinince oraya mı geçsem ki. E hani cypherda data silinmiycekti? Ya da ben öyle bliyorum Ben geçen baktığımda data daha silinmedi diyo gibi gördüm.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 uplamak zorunda kaldım giremiyorum 1 saat 45 dk. dır. ya connecting diyip kalıyor yada char seçme ekranında... help!!!!![signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar