Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya böle multiplay de vahşet kapışmış adamların mükemmel saaşların kaydedilmiş olduğu bi site falan biliomusunuz? izlemeyi çok isterdim. deneyim açısından.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 buyur bir daha okudum senin ne demek istedigini tam anlamamis oldugumu anladim . oyuncularin yaptigi maclarin replaylerini istiyorsan wgtour.com gosugamers.net ygclan.com onlara bak . ben movie gibi bir sey istiyorsun sandim [Bu mesaj huun tarafından 15 Temmuz 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bursaya gelirsen 15$ karsiliğinda maçlarimi izletiyorum isteyenlere arkamda ki topluluğa karisip izleyebilirsin. Gelirken rezarvasyon yaptirmayi unutma kafe almiyor sonra kızıyorlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar