KuolemanN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 birinciye katılmak icin sanırım biraz gec kaldigim icin 2.yi duzenlemeyi kendime borc bildim isterseniz lan uzerinden olabilir hemde aramizda bi pizza partisi veririz veya syl uzerinden bir turnuva yapabiliriz. katılmak isteyen nerde olacagi hakkinda fikrini ve nickini yazsin bi eslesme yapalım. dip not : birinciye replaylerimi bedava izletme sansini verecegim ..[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kimi yeneyim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ben de yeni başladım Battle.Net'te oynamaya; yani iyi oyuncu değilim. Eğer zaman uygun olursa ben de gelmek isterim.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: KuolemanN, 21 Temmuz 2005 04:15 tarihinde demiş ki: dip not : birinciye replaylerimi bedava izletme sansini verecegim .. Bak böyle yaparsan kimse gelmeyebilir... ;-) Battlenette olmasi taraftariyim. Mümkün oldugunca aksamlari saat dokuz sonrasi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben varken zaten kimsenin gelmeyecegine eminim...[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: KuolemanN, 21 Temmuz 2005 04:15 tarihinde demiş ki: dip not : birinciye replaylerimi bedava izletme sansini verecegim .. çizgi film niyetine izlerim yada boş ver ya boşa zaman kaybi[signature][hline]i cant do every single thing like god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: OneWayStreet, 24 Temmuz 2005 13:58 tarihinde demiş ki: said: KuolemanN, 21 Temmuz 2005 04:15 tarihinde demiş ki: dip not : birinciye replaylerimi bedava izletme sansini verecegim .. çizgi film niyetine izlerim yada boş ver ya boşa zaman kaybi ee sonuc?[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: NazgulTheGosu, 21 Temmuz 2005 07:35 tarihinde demiş ki: kimi yeneyim ?? beni??? stormun olduğu mekanda artislik yapmanin cezasini bilmiyorsun sanirim birkan benim olduğum mekanda sadece ben oyun hakkinda lamerlik yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar