weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bu kitabı okuyanlar beğendimi beğenmedimi Dragonlance den[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 öteki kitaplara bakılırsa vasatın gayet altında bi kitap. ama fistandantilus, yeniden doğuş iyice beter. kısaca pek tavsiye etmem ne vinas solamnusu ne de fistandantilus, reborn'u. ama vinas solamnus kıyaslarsak ikisini daha ağır basar. ama beklediğin dl tadını pek vermeyebilir ikisi de.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Fistandantilus Reborn benim gibi bi "kitap öğütücünün" bitir(e)meden elinden fırlattığı nadir eserlerden biridir ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Vinas Solamnus u fecı sekılde tavsıye ederım tabı gercek hayatta benım gıbı Lawful Goodsanız ve Solamnic aşığı olup gercektede Solamnic takılıyorsanız fecı super bır kıtap. DL havası vermıyor fazla cunkı Chronicles dan kac bın kusur sene once gecıyor alısık oldugumuz cogu DL olayı yok Cografya farklı ve Buyuculer oyle nefret gormıyor yanı epic farklı hatta Vinas Solamnus Buyuculerı kullanıyor ordusunda ve onlara guvenıyor ! hatta ve hatta sasırtıcı ama Vinas Solamnus bir Paladin yani Krynn de Pladin cok nadir bulunur.[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ben okumaya başladım Vinas Solamnusu şu ana kadar dl ile ilgili gerçekten bi şey bulamadım ama yinede güzel beyendim.[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 normalde bır romanı 500 sayfa cıvarıysa 3 gunde falan okurum fıstandantılusu 1 ayda zor bıtırdım[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 rezil bence vinası batırmış herifler.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 daha tam okumadım . am akime inansam en iyisi devam edip kendim goreyim[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 guzel oku oku arkadasım bır adamın onurla ılgılı macerası cok anlamlıdır. Vinas ı Begenmıyenler bence Raıtlıncı DL cılerdır Raıstlıncıler asla Solamnia veya onla ılgılı bır olayı sevmezler nasıl benım gıbı Solamniclerin Raıstlın ve buyuculerle ılgılı herhangı bır seyı sevmedıgımız gıbı :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 fena değildi.beqlediim kadar da değidi ama. Daha güzel yazabilirlermiş.o kadar hayal etmiştim Solamniye Şovalyelerinin kurucusunu.Kursağımda kaldı desem yeridir ! ayrıca yanılıyorsun.ben Raist hastasıyımdır ama Solamniya şövalyelerini de faslasıyla sewerim ösellikle de STURM u ![hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! [Bu mesaj Silver-Surfer tarafından 29 June 2003 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Vinas Solamnus benimde atam olur Solamniya Şovalyesi Weroqsheth[hline]Solamniya Şovalyesi Weroqsheth Vinas Solamnus Soyundan http//:rolelinged.kolayweb.com/weroqsheth.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 solaminlerle alıp veremedigim yok ama kotu kitap..daha iyi hikaye bekliyor insan.ama genelde margareth wise-tacy hickmann-don pern (ismi yanlıs hatırlıyor olabilirim "brothers in arms" ın yazarı) dısındaki dragonlance yazarları kotu oluyor..(bkz. fistan. reborn.) hic okumaya kasma al gediksavasları olayına gir.. raistlin manyagıyım demeden gecmemek gerek..:)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Katılıyorum[hline]Solamniya Şovalyesi Weroqsheth Vinas Solamnus Soyundan Weroqsheth Imza ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 raistten pek hoşlanmam genellikle raistten hoşlananlar onun gücüne hastalar yoksasimsonlardaki mr. burnsten farkı yok :) adamım dl flintle, tastır (ikiside ayrıkapıkulbu:)) sturmla dalamarıda severim hatta sothda bayağı iyi bir vaderhavasıvar onda kitabıbeyenmedim çümkü sıkıcı vinasdedinmi solamnicleri toplayıp dağıtıcakoralığı falanböyle brave hardgibibirşey bekliyorum vinas onur diye falan bağırıcak :)bi hlat etmedi solamniclerdeneser yok sıkıcı ötesi bir hikaye çok iyi olabilecek bir kitabırezil etmişler yazık olmuş ama her dl kitabı fistandan iyidirheralde fistanıda aynışekide krynnı dağıtıcakdiye bekledim boş çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 DL'de necromancy gibi bir kavram var mı yok mu bilmiyorum ama Vinas Solamnus o açıdan olayın bokunu çıkarmış bir kitap bence.Bir yerden sonra iyice saçmalamıştı zaten.Ama bu yazarın başarısızlığı,Brightblade'ler gibi örnek varken önünde Solamnic'lerin kurucusunu böyle anlatırsan başarısız olmaya mahkumsundur...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet hep bekeledim bu solmnicleri kurucakta brigthblade ailesinde biriyle omuz omuza savaşıcaklar diye bir halt olmadı sonuda çok salakça bitti ta en sonunda kurdu sovalyeliği uyuz bir kitap okumayın benden uyarması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yoq olm okusunlar. en azından fikirleri olur we okudum derler. tabii sıkmadığını söyliyemem.[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 canı isteyen okur olm ben sadece fikrimi söyledim okyup sıkıntıdan ölsünler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 :D[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Yaw zaten kıtapta sovalyelıgın kurulusu degıl Vinas Solamnus un hayatının ılk kısımları anlatılıyor kıtabın konusus Knighthood un kurulumu degıl yanı kıtabın konusu War of Ice Tears ve savası anlatıyor ve Vinas Solamnusun nasıl efsaneletıgını anlatıyor Ilk Solamnic sovalyesını anlatıyor yanı dogal olarak Solamnicler bulunmuyor kıtapta Vinas Solamnusun Ben Sovalyeyım dıye gezmesı sacma olurdu Kıtapta sovalyelık olsaydı bıle 2 tarıkat vardı sonunda bır tek orada hata buldum 3 tarıkat oldugunu yazıyor kıtap ama Rose tarıkatı daha sonra Swordlar kalabalıklasınca sadece soylular ıcın kuruluyor Brihtblade ailesi kitapta haliyle yok cunki Brightblade lerin baslangici Bedal Brigtblade le oluyor oda Sovalyelıgın kurulmasından kac sene sonra yasıyor[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bu arada yukardakı post u yanlıs yazdım Berthel Brightblade olucaktı Bedal le karıstırdım yazarken :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 vinasın hayatının başımı :) birdaha oku vinası kiatabın sonunda dede oluyor ve dede oluca şovalyeliği kuruyor pek öyle süper bir kahramanlıkta yapmıyor ilk hayatı hiç bir halta benzemiyor :) kurmuş gebermiş onuda paladine kurdurmuş huma asıl solamniya şovalyesi onu okumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 kıtabın sonunda dede oluyor ama bır bolumde bırdenbıre 35 yıl yaslanması tuhaf dımı zaten kıtabın basında cok yaslıyım fılan dıye metnı var adamın genclık yılları bu Solamniclerin kurulumu ise ayrı bır olay sonra Vinas Solamnus tanrıları gormeden kac sene dolasıyor tum Krynn ı onların hıcbırı yok kıtapta[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 :) ozamanlara birşey uyduramadıkları için yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Sonuç olaraq berbat bi kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar