Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Üşenmeyin verdiğim linkteki forumu okuyun. Özellikle Caps le yazılı olanları. http://www.nebula.gen.tr/forum/viewtopic.php?t=4712[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 MAUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA BU ADAMA +10000000 VEREK :D Ya abi ne mantıktır yani türkceye etme bu kadar olur..Türkce türkceden cıkmıs..Adamları biliyorum reskil atardık adamlara adamlar kenk olalım flm derdi..Ya bi halt olmaz bunlardan..Kendileri daha lamer..Üstleik saygı gösteren yok ki..Evinde bilgisayar olan herkss bu adamlar kadar zeng,n olur ama pvp konusunda .... MINOĞUN GRALLARI GÜLT Ü. ne gelince : MAUAHAHHAHAHHAHAHAH diyorum yine.. Abi ne adamlar var bu memlekette..Tamam abi kırıldım öldüm bittim ben.Bütün internet alemine yayacam bu kekanları :D Adamın birsinin yorumu da süper ''bi de yazı yazmayı bilseler'' [Vulcan Lionheart yazmış] Tamam abi ne diyeyim yaaaa.. Alttakide cok güzel yazmışlar süper dio..YA abi yuhh beee..uo yu bırakıp ii etmişm :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 En güzeli şey.. "Bir söz vardır çok güzeldir çok severim ama hatırlamıyorum" ahaahhahaha[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 haha çok iyi ya.Adam namus meselesi yapmış uo yu. "SANALLIK ORTAMINDA SÜZÜLEREK İNERİM DAĞLARDAN AŞŞAA" bence en iyisi bu söz.Adam sanal eşkiya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 adamlarin gültü hakkaten kiral :)[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bakmaya üşenenlere; said: Kenan Ramadamis SEVGİLİ ULTUMA ONLİNE OYUNCULARI, PAGAN SERVERI SHARDINDA OYNAYAN HERKESİ İLGİLENDİREN BİR KONU VAR. DAHA ÖNCEDENDE DUYURDUĞUMUZ GİBİ AİLEMİZE GİRMEK İÇİN UZUN SÜRELİ ARKADAŞLIK VE QSI DE OYUNCULUK YAPMAK GEREKİYOR. FAKAT BU MERTEBEYE ULAŞAMAYAN BAZI APP LAR BIZIM SOYADIMIZI KULLANIP ÜNLÜ OLMAYA ÇALIŞIYOR. BİZLER MİNOĞUN KRALIYIZ VE BUNU GÜLT KURARAK GÖSTERDİK. SİZDEN TEK BİR İSTEĞİM VAR MK YANİ MİNOĞUN KRALI GÜLTÜNDE OLMAYAN RAMADAMİSLERE İNANMAYIN, LORDUM DEMEYİN, SAYGI DUYMAYIN. BU SAHTEKARLARA GEREKLİ CEZAYI ELE ELE VEREREK HEP BİRLİKTE VERELİM Sonraa.. said: firuze BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ HATIRLAYAMIYORUM AMA AÇILIMI YANİ MANASI ŞUDUR .. İYİ OLDUĞUMUZU GÖRDÜKLERİ İÇİN BİZİM YANIMIZA YANAŞMAK İÇİN BENZERLERİMİZ ÇIKMIŞ .. BU ÇOK ADİCE VE TASVVUF FELSEFİNE AYKIRIDIR .. AYKIRILIK KAVRAMINI İNCEDEN İNCEYE ELEŞTİRMENİN NE YERİ NE ZAMAI .. BU KİŞİLERİN KESİNLİKLE DÜŞMANIMIZ OLDUGU BELLİ .. VE BİZİM NE KADAR İYİ OLDUUMUZU BİLDİKLERİDE EKSİN .. BEN BU KİŞİLERİN HER KİMLERSE EN KISA ZAMANDA CEZALANDIRILMALARII İSTİYORUM .. AMA GM LER DİİL RAMADAMİS AİLESİ MK GÜLDÜ TARAFINDAN AMANSIZCA EZİLECEK VE KAHROLACAKLAR KARAKTERLERİNKİ KASTIKLARI İÇİN PİŞMAN OLACAKLAR NEDEN BÖYLE BİR HATA YAPTIKLARINI KENDİLERİNE SORMAYA BAŞLAYACAK VE SONUDNA DOĞRU YOLU BULUCAKLAR .. ASLINDA ÖNEMLİ OLAN RAMADAMİS AİLESİNİN BU SERVERA KATTIĞI SAYGINLI KDEĞİL BU SAYGINLIK ÇERÇEVESİNDE YARATTIĞI SİNREJİ DUYGUSUNUN YAYILIMCI BİR ŞEKİLDE TELEKÖMÜNİZE EDİLMESİ.. NEYSE ÇOK SİNİRLENDİM .. İYİ EĞELCENÇELER TEŞEKKRLER OK said: firuze ADAMI KESİNCE DEMEYİZ ADAM KAÇARSA DERİZ.. MACROM VAR APP APP DİYE USANDIRIRM SETİYLE BENDEN KAÇAN ADAMI .. SONRA O BANA KÜFÜR EDER AMA . KÜFÜR YAZMAM .. ÇÜNKÜ BİLİRİM ÇOK SİNİRLENMİŞTİR YAŞADIĞI OLUMSUZLUĞA .. said: firuze SANALLIK ORTAMINDA SÜZÜLEREK İNERİM DAĞLARDAN AŞŞAA ... DAĞLARDAN AŞŞAA SÜZÜLEREK DEDİĞİM ZAMAN ANLADIĞIN ŞEY RAHAT VE UMURSAMAZ Bİ ŞEKİLDE OLABİLİR .. AMA AKSİNE SÜZÜLÜRKEN GÖZÜM DALARA ÇAPAR ÇALILARIN ARASINA SIKIŞIRIM .. ELLERİM BAĞLI KAFAM KARIŞIK AMACIM TEKTİR .. BUNU ANLAYANA SÖZÜM ÇİFTTİR . BİL . SÖYLEME . Uzun oldu gibi biraz.. İdare ediverin hiçbirini kırpamadım :) [Bu mesaj Lyrent tarafından 27 Haziran 2005 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: SİZDEN TEK BİR İSTEĞİM VAR MK YANİ MİNOĞUN KRALI GÜLTÜNDE OLMAYAN RAMADAMİSLERE İNANMAYIN, LORDUM DEMEYİN, SAYGI DUYMAYIN. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu heriflerle aynı serverda olduğum için utanç duyuyorum[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Pagan serveri Shardı. ROLF Gate kapsısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bunlar rpcilerimiz mi yazık lan biz oyunu bıraktık bunlar türedi[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ezik rp simi yapıyor bunlar haha nedir bu[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bide edebiyat yapmıyomu adamlar öldüm gülmekten :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 benim en cok sevdigim ve guldugum resimlerden biridir eehehhe tıkla resim cıkmayabilir link koyalım madem =) [Bu mesaj Whitehaven tarafından 30 Haziran 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ HATIRLAYAMIYORUM AMA AÇILIMI YANİ MANASI ŞUDUR olay bundan ibaret...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
She-Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Asis -------------------------------------------------------------------------------- Sabah saat 06:25 ilk entry i okudum. Hayata bakış açım değişti arkadaşlar. Çok teşekkür ederim MINOĞUN GRALLARI GÜLT Ü. çok şey kattınız yaşantıma. Lordum. _________________ Bu cevap beni yardı. AHAHAHAHAAH !![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 * paganda bu gibilerle birlikte oynadığı için utancından GEBERİR *[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Abi kim yaw bunlar Bide bunlar Uo biliom diemi dolaşıo ortalıkda.Allahınnnnnnnnnnnnnnn Allahdan Patide yok öyle tipler[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Whitehaven, 30 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: benim en cok sevdigim ve guldugum resimlerden biridir eehehhe tıkla resim cıkmayabilir link koyalım madem =) [Bu mesaj Whitehaven tarafından 30 Haziran 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] iste bu super. Cevap: bizde intertoyuz yanlız :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ps : firuze ramadamıs paganda pvp trnuvası 2 . si oldu [signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şimdi kirli çamaşırlarını ortaya çıkarırdımda... Neyse...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Kenan Ramadamis demiş ki: SEVGİLİ ULTUMA ONLİNE OYUNCULARI, PAGAN SERVERI SHARDINDA OYNAYAN HERKESİ İLGİLENDİREN BİR KONU VAR. DAHA ÖNCEDENDE DUYURDUĞUMUZ GİBİ AİLEMİZE GİRMEK İÇİN UZUN SÜRELİ ARKADAŞLIK VE QSI DE OYUNCULUK YAPMAK GEREKİYOR. FAKAT BU MERTEBEYE ULAŞAMAYAN BAZI APP LAR BIZIM SOYADIMIZI KULLANIP ÜNLÜ OLMAYA ÇALIŞIYOR. BİZLER MİNOĞUN KRALIYIZ VE BUNU GÜLT KURARAK GÖSTERDİK. SİZDEN TEK BİR İSTEĞİM VAR MK YANİ MİNOĞUN KRALI GÜLTÜNDE OLMAYAN RAMADAMİSLERE İNANMAYIN, LORDUM DEMEYİN, SAYGI DUYMAYIN. BU SAHTEKARLARA GEREKLİ CEZAYI ELE ELE VEREREK HEP BİRLİKTE VERELİM yok abi boyle bi olay adamda cvp yazmış SAHTEKARLARI BULALIM !! sangi gült (muhahaha) sefere cıkıyolar ayrıca cok merak ediyorum bu app lerin guildinin (pek guilde benzemıyo) ismini kim taklit eder adam bi de yazmış pvp ye inanmıyorum diye tabi zamanında cok olaylar başından geçmiş (muhahaha) :D Saygılarımla....[signature][hline] --Recon-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 minogun kral1 guilde deil ama onlardan bir güzel m1na kodu... k1ral1 olur server1n lag problem1n1 artt1ran playerlardan baska b1se de1ller ayr1ca QSI ben1 del1rrtt1 bide OSI oynadim demeye calisiyor :rock::tebrikz::rock::tebrikz::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ama o adamlardan olan firuze pvp 2. si.... nix bile finale cıkamadı firuze cıktı lol otesii....[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iyide o adamları siz ciddimi sanıyorsunuz ?[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kendilerine ozgu bir aksan...muthisler:))[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar