Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Okuyor musunuz arkadaslar Ravenloft'u? Serini en son Turkce'ye cevrilmis kitabında bayagı bir felsefe vardı sanki.Strahd'ın dusunceleri ve sozlerindeki muthis mantık beni acaip etkiledi :) Ayrıca paticik forumlarında kitap bolumu yok sanırım.İlgilenilmesi dilegiyle ...
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 uvee yanlı$ bolum :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hmmpf Kitap bolumu yok ki?!
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bölüm yanlış konu güzel :) Strahd adamımdır sözleri ise kimi zaman biraz çelişkilidir dikkat ederseniz sislerin vampiriyle be strahd bir vampirin anlarında olaylar arsında büyük farklar vardır.
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hayda!yanlıs olmus gibi gozukuyor :) ama Masaustu diye gorunce ben farklı algılamıstım :) neyse olsun Aslında ben Strahd'dan nefret ediyorum hafiften. Adam acımadı Jander'e ya. Jander'in yasaması lazımdı bence ama neyse. [Bu mesaj Peradur tarafından 03 July 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar