Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Okuyor musunuz arkadaslar Ravenloft'u? Serini en son Turkce'ye cevrilmis kitabında bayagı bir felsefe vardı sanki.Strahd'ın dusunceleri ve sozlerindeki muthis mantık beni acaip etkiledi :) Ayrıca paticik forumlarında kitap bolumu yok sanırım.İlgilenilmesi dilegiyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 uvee yanlı$ bolum :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hmmpf Kitap bolumu yok ki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bölüm yanlış konu güzel :) Strahd adamımdır sözleri ise kimi zaman biraz çelişkilidir dikkat ederseniz sislerin vampiriyle be strahd bir vampirin anlarında olaylar arsında büyük farklar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hayda!yanlıs olmus gibi gozukuyor :) ama Masaustu diye gorunce ben farklı algılamıstım :) neyse olsun Aslında ben Strahd'dan nefret ediyorum hafiften. Adam acımadı Jander'e ya. Jander'in yasaması lazımdı bence ama neyse. [Bu mesaj Peradur tarafından 03 July 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar