asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu aralar cok soru soruyorum ama sişzde yardımcı oluyosunuz hepinize ilk basta thank you sonra abi ben char alıcam simdi adam bana dogum tarihiyle sifreyı vericek bu adam sifreyı geri alamaz dimi
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konyu doğru yere açtığına emin misin?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok yanlış yere açmış sanırım knight online oyuncusu bu arkadaş :)[signature][hline]
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arabım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 fransızım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ko evet :D Orada açsa orada kilitlenicekti,fark etmicek zaten.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Eheh. Benim kapasite buradan, KO'ya başlık taşımaya yetmio :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende level46 var... isteyene veriim.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 trash son noktayı koydu[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 .[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Buzkirpisi, 30 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Ko evet :D Orada açsa orada kilitlenicekti,fark etmicek zaten. neden ? bence güzel soruydu[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar