sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arkadaşlar modemim zyxl prestige 600 Öncelikle modem ipsini webe yazıyorum ondan sonra şifre pass giriyorum sonra nat diye bi yer var ona tıklıyorum SUA Only işaretliyken edit details diyorum. açmak istedigim portu ve ip adresimi yazıyorum. Bunlardan önce çalıştır a command yazıp ipconfig /all yazıyorum ve bütün verileri lan bağlantıma giriyorum Yani ip yi sabitledim + portları açtım ama neden hala bu kodumun custom game ine adam giremiyor veya oyunumu göremiyorlar allah aşkına bi yardımsever yardım etsin çok denedim aradım ama yok olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erawe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 6113 portunu acman gerekiyor oyun kurmak için dene bi istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ben şeyi anlamıyorum WoW'un free shardlarına karşıyız neden warcraft 3'ünkilere değiliz neden battlecraft'a lan craft'a değiliz onlarıda engelliyelim bölümde.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yavrucum ben zaten orjinal war3 TFT serverından bahsediyorum elimde orjinal war 3 ve Tft cdsi ile battle nette oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Madem battle netde oynuyosun git adam gibi ladder yapsana kabahati sucundan buyuk.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar