ExactitudE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaşlar arkadaşım şu an anahtar görevini yapıyorda ona sadece protector ranger bi de keeper lazım yerini bilen arkadaşlar varsa lütfen bildirsinler bana şimdiden teşekkürler[signature][hline]Asla nezaketi zayıflıkla karıştırma... LVL:46 Assasin Race:El Morad Nick:ExactitudE Clan:işallah yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 e be arkadaşım demedim mi ben sana güzel başlık aç diye. Şöyle çat diye 7 keys neyin yazaydın daha güzel olmaz mıydı? cık cık cık[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=118092[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar