Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 şimdi arkadaşlar sizden aldığım bilgiler doğrultusunda eleye eleye 5 tane adam gibi puanımın altında tercihim kaldı ki o da çok az haliyle ben de üniv değil de bölüm değiştirmeye karar verdim sizce hiç çizimden anlamayan biri mimarlık yazarsa buna eşeklik denir mi?itü iç mimarlık hoş görünüyor ama...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 mimarlık guzeldir. sonuçta tasarım yapıcaksın. zevkini kullanıcaksın. tabi kabiliyet, yetenekte önemli. ama mimarlığın en cok hosuma giden yanı bi yapı yapıldığında o yapı eğer ünlü bişi ise mimarının adının yıllarca bilinmesi unutulmaması. hoşuma giden bir olay.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Universite boyunca proje çizmekten gözlerin pörtleyecek çok zorlanıcaksın hayatın boyuncada projelerle uraşıcaksın çizim konusunda çizimle alakan yoksa sevmiyorsan birşey yapacağını sanmıyorum ama şahsi fikrimdir bu bilgi değil.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sağol yardımcı oldun gerçekten yazmıcam süper çöp adamdan başka bişi çizemeyen birinden beklenmicek bişi olurdu ztn=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bak aklını çelmek istemem bu konuda ciddi yeterli değil bilgilerim.Bence diğer arkadaşlarında cevaplarını bekle yada daha derinlemesine araştır derim sonuçta mimarlıkta yabana atılacak bi meslek değil.Herneyse senin kararın.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben mimarlık düşünüyorum. Resim becerimede baya güvenirim. Binaları incelemek falan da güzel geliyor. Ama çok böle acaip yaratıcı olduğumu falan söyleyemem. Mimarlık tercihi yapsam iyi olur mu sizce? lise 2 yim, matematik-fen bölümünü seçtim. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 31 Temmuz 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Maedhros sanıırm bi şekilde sevmemiş mimarlığı olur normaldir. mesela kendimden soyleyim kucukken maketlere baya bi ilgim vardı. orta okulda teknik resim en sevdiğim dersti o açıdan benim sevdiğim bişi. aynen sende kendin için bi dayanak oluşturabilirisin. ilk once hangi universiteyi yazıcaksan onun sitesinden mimarlık derslerinin adını bi öğren. içeriklerini araştır. hocaların isimlerine oz geçmişlerine fln bi bak. ben universiteye girerken yapmadım sen yap. elinden geldiği kadar araştır. bir iki lafa yenik dusme[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Çok arkadaşım var mimarlıkta ve derslerinede öyle dalgasına 5-6 kere girmiş birisi olarak sana söyleyebilirim ki eğer çizim yeteneğin yoksa pek olacak iş gibi gözükmüyor. Tabi mimarlıkta okuyan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar