Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King evlere servis başlatırsa!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Indim arabadan, bahçe kapısını açtım.Her zaman ki gibi tek taraftan çivili, üstü çiçekli posta kutusunu çevirdim.Yürümeye devam ettim."Pıt" diye bir ses duyuldu,Siyah bi zamazingo görünce "kablonet yine geç mi yolladı yoksa fazla mı erken noluyoruz?" edasıyla yaklaştım.Gözlerim ifla olmaz olduğundan burger king yazısını seçememiştim.
Burger King'miş.
Evlere Servis başlatmış.
Şu anda sadece iş kulelerinde sanırım.
Gün doğdu güün.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Mesaj tarihi:
:tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
ehe inip sorıyım burger king e, ofisleri 6 kat aşağıda :P

bu iş yerine yapıyolardı zaten sabahladığınız zaman ofiste yemek getirtebiliyomuşunuz burger dan :)
iyi olmuş
evlere yaparlar yakında yemek sepetine eklenir evde doyarız[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
adamlarin dukkanina gittiginde bile omrumuzu curutuyolar resmen siralarda, eve servisine son guvenecegim yerlerden su anda daha denemeden ..[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".
Mesaj tarihi:
kentucky nin ev servisi de güzeldir, izmirde güzel yani en azından, adamların sipariş getirdiği mesafenin sınırındayım 30km di sanırım max getirdikleri uzaklık, ona rağmen hep dedikleri zamanda gelir :)

hele bide elime her ay 3-5 tane, 5 tavuk parçası bedava indirim kuponu geçince :-p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
Izmırdeyım Kentucky ve Mc Donalds'ın evlere servısınden gayet memnunum. Hıc sorun yasamadım daha.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
said:
Berk, 12 Ocak 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
sufle dışında

Sufle değil o, yalan birşey.

Şöyle birşey var, evlere taze taze kokoreç uygulaması çıkana kadar bunlarla takılacam.

Bu arada Vera'nın kokoreç'i bayağı güzelmiş, tavsiye edeyim.
Bira&Kokoreç zevki.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Mesaj tarihi:
Burger King ,mc vs gibi yerlerde yemeden bıktım.biri menü desim üstüne kusiyim.şöyle bi iskender olucak oh mis.
ayrıca Arby's gibi kötüsüde yok.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. pls gençler :)
http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.

Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Ocak 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
Sufle dediniz de, Arnavutköy'de Eftalya diye bir balıkçıda bir yalancı Sufle yedim ki... Aman yani.. Aman, aman.. Ama daha pratik hadi sufle yiyelim denecek bir yer lazım. Bilen? Her sufle yemek istediğimde gidip balı-rakık yapacak halim yok yani, o açıdan soruyorum...

Yani Sufle raconu diye bir kavram var.
Yemekten önce söylersin.
Burger'ınki yalan birşey, kesinlikle yemeyin derim.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Mesaj tarihi:
O kadar beklediğine değen bir yer var.
Pahalı ve lüküsdür gerçi.
Seneler evvel yıl başı yemeği için mi ne gitmiştik.
Çok beğenmiştim.
Chance/Levent/Tike civarı.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Mesaj tarihi:
sufle için nişantaşı armani cafe güzeldir.
bi de ny bagel factory fena diilir.

burger kingin suflesi ısıtılmış browni gold üstü dondurmadır.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Ocak 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Alexi sevinme sen cici değilsin, narin cici.
narin cici? cici narin. narenciye?

49. masum kizlari satanik emellerine alet eder.
Dela

Hehe.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Mesaj tarihi:
yoo, türkiye'de "mankenler gibi zayıf olmalıyım, bulimia nervosa olmayım" bilinci olduğu sürece o başarılı olmamaz. en azından kızlar üzerinde...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
yakında tatLıses Lahmacunda başLar onun içinde topic açarsınız[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...