Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King evlere servis başlatırsa!

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Indim arabadan, bahçe kapısını açtım.Her zaman ki gibi tek taraftan çivili, üstü çiçekli posta kutusunu çevirdim.Yürümeye devam ettim."Pıt" diye bir ses duyuldu,Siyah bi zamazingo görünce "kablonet yine geç mi yolladı yoksa fazla mı erken noluyoruz?" edasıyla yaklaştım.Gözlerim ifla olmaz olduğundan burger king yazısını seçememiştim.
Burger King'miş.
Evlere Servis başlatmış.
Şu anda sadece iş kulelerinde sanırım.
Gün doğdu güün.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

ehe inip sorıyım burger king e, ofisleri 6 kat aşağıda :P

bu iş yerine yapıyolardı zaten sabahladığınız zaman ofiste yemek getirtebiliyomuşunuz burger dan :)
iyi olmuş
evlere yaparlar yakında yemek sepetine eklenir evde doyarız[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

kentucky nin ev servisi de güzeldir, izmirde güzel yani en azından, adamların sipariş getirdiği mesafenin sınırındayım 30km di sanırım max getirdikleri uzaklık, ona rağmen hep dedikleri zamanda gelir :)

hele bide elime her ay 3-5 tane, 5 tavuk parçası bedava indirim kuponu geçince :-p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 12 Ocak 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
sufle dışında

Sufle değil o, yalan birşey.

Şöyle birşey var, evlere taze taze kokoreç uygulaması çıkana kadar bunlarla takılacam.

Bu arada Vera'nın kokoreç'i bayağı güzelmiş, tavsiye edeyim.
Bira&Kokoreç zevki.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 12 Ocak 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
Sufle dediniz de, Arnavutköy'de Eftalya diye bir balıkçıda bir yalancı Sufle yedim ki... Aman yani.. Aman, aman.. Ama daha pratik hadi sufle yiyelim denecek bir yer lazım. Bilen? Her sufle yemek istediğimde gidip balı-rakık yapacak halim yok yani, o açıdan soruyorum...

Yani Sufle raconu diye bir kavram var.
Yemekten önce söylersin.
Burger'ınki yalan birşey, kesinlikle yemeyin derim.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...