Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Indim arabadan, bahçe kapısını açtım.Her zaman ki gibi tek taraftan çivili, üstü çiçekli posta kutusunu çevirdim.Yürümeye devam ettim."Pıt" diye bir ses duyuldu,Siyah bi zamazingo görünce "kablonet yine geç mi yolladı yoksa fazla mı erken noluyoruz?" edasıyla yaklaştım.Gözlerim ifla olmaz olduğundan burger king yazısını seçememiştim. Burger King'miş. Evlere Servis başlatmış. Şu anda sadece iş kulelerinde sanırım. Gün doğdu güün.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ehe inip sorıyım burger king e, ofisleri 6 kat aşağıda :P bu iş yerine yapıyolardı zaten sabahladığınız zaman ofiste yemek getirtebiliyomuşunuz burger dan :) iyi olmuş evlere yaparlar yakında yemek sepetine eklenir evde doyarız[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 adamlarin dukkanina gittiginde bile omrumuzu curutuyolar resmen siralarda, eve servisine son guvenecegim yerlerden su anda daha denemeden ..[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dürümcüler varken kim döner bakar burger king'e sufle dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kentucky nin ev servisi de güzeldir, izmirde güzel yani en azından, adamların sipariş getirdiği mesafenin sınırındayım 30km di sanırım max getirdikleri uzaklık, ona rağmen hep dedikleri zamanda gelir :) hele bide elime her ay 3-5 tane, 5 tavuk parçası bedava indirim kuponu geçince :-p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Izmırdeyım Kentucky ve Mc Donalds'ın evlere servısınden gayet memnunum. Hıc sorun yasamadım daha.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Berk, 12 Ocak 2005 13:28 tarihinde demiş ki: sufle dışında Sufle değil o, yalan birşey. Şöyle birşey var, evlere taze taze kokoreç uygulaması çıkana kadar bunlarla takılacam. Bu arada Vera'nın kokoreç'i bayağı güzelmiş, tavsiye edeyim. Bira&Kokoreç zevki.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 vay müşkülpesent seni[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Burger King ,mc vs gibi yerlerde yemeden bıktım.biri menü desim üstüne kusiyim.şöyle bi iskender olucak oh mis. ayrıca Arby's gibi kötüsüde yok.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Dresquin, 12 Ocak 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Sufle dediniz de, Arnavutköy'de Eftalya diye bir balıkçıda bir yalancı Sufle yedim ki... Aman yani.. Aman, aman.. Ama daha pratik hadi sufle yiyelim denecek bir yer lazım. Bilen? Her sufle yemek istediğimde gidip balı-rakık yapacak halim yok yani, o açıdan soruyorum... Yani Sufle raconu diye bir kavram var. Yemekten önce söylersin. Burger'ınki yalan birşey, kesinlikle yemeyin derim.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 oui :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 O kadar beklediğine değen bir yer var. Pahalı ve lüküsdür gerçi. Seneler evvel yıl başı yemeği için mi ne gitmiştik. Çok beğenmiştim. Chance/Levent/Tike civarı.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sufle için nişantaşı armani cafe güzeldir. bi de ny bagel factory fena diilir. burger kingin suflesi ısıtılmış browni gold üstü dondurmadır.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tamam da burger king dışında alıp eve doğru yürünecek yer yok inadına yapıyo sufle şekip nasıl da yalan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Dresquin, 12 Ocak 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Alexi sevinme sen cici değilsin, narin cici. narin cici? cici narin. narenciye? 49. masum kizlari satanik emellerine alet eder. Dela Hehe.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 harbi güzel olurdu ya burger hastasıyım bende =)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 beleş getirseler almam burger king mcdonals rulz.[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Valla kentucky'nin evlere servisi varken, burgerın yüzüen bakıcağımı zannetmiyorum[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Evet söyledim yedim. Kolaları bildiğiniz Kutu Pepsi olarak gönderiyolar.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 KFC bayıyor zaman içinde.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Türk insanını obezleştirip,yerinden kalkmamasını sağlama projesi başladı demek.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yoo, türkiye'de "mankenler gibi zayıf olmalıyım, bulimia nervosa olmayım" bilinci olduğu sürece o başarılı olmamaz. en azından kızlar üzerinde...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yakında tatLıses Lahmacunda başLar onun içinde topic açarsınız[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 GüzeL olur..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar