arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Beyler bu süper golem nedir kimin akrabasıdır. ne çıkar. gecen cz ye çıkartmışlardı beramusta . insanların kampa kadar da çekmişler oh yat kalk yat kalk en az 10 kere yatıp kalktım . allahtan exp gitmiyor. tek vuruşta nova gibi ekranı sallıyo şehirde herkesi yatırıyo. nedir bu ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 adı volcanic rock olmasın? Şekli Talosun alev alev yananı hani[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sanırım onun ismi " volcanic rock " . bildiğimiz golemin yanan şekli. skeleton - burning skeleton ilişkisi diyebiliriz. gm dışında çıkartabilen olduğunu sanmıyorum. ara sıra moradonda gözüküyor kendisi . uskoda şu an bulunan bir yaratık değil,japkoda görmüştüm koloni halinde. uskoda dediğin yaratığa en çok benzeyen "flame rock". o da hell abyss'in üst katlarında bulunuyor. centaurdan bir sonra ki katta.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tam hatırlamıyotumki walla sadece gateye ulaşıp pianaya kaçmak için ok diiiyip hemen öldüğümü hatırlıyorum :)[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Forgetten temple da geliyor uskoda yani.Adı volcanic rock.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 e bunu nasıl kesicez . tank mank dinlemiyor tek vuruşta bi nova alanında kim var kim yok ölüyor . ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 volcanic rock. vuruşu ile nova düşürüyor. said: arcenoid, 31 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki: tam hatırlamıyotumki walla sadece gateye ulaşıp pianaya kaçmak için ok diiiyip hemen öldüğümü hatırlıyorum :) [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 beramusta forgotten templenin sonunu hiç göremediğim için. ( görebilen olduğunu da sanmıyorum ) . bilemicem :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Talos gibi biri tank olcak diğerleri heal vericek tanka.O zaman nova kullanamıyor.(Başkasından duydum mantıklı geldi :-) )[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hmm doru o zaman kol bacak larıyla vurucak buyu atamıcak aynı atros gibi doru mantıklı ..[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 nova atmaya başlarsa durduramazsın ama direk tanka girersen nova atamıyomuş diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sadece warrior lar ve rogule lar ile indireceksin. Her hangi bir mage yada archer yamuk yaparsa alayını alıyor aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bahsettiğin şey bumu ? :D birde 2. resimdeki Human_Champion yani Gm ilerdede bi mage var inn hostesin orda oda GM Newb_Leveler2[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 0 Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 :) :) Bende o SS' sırasında base çekmiştim yanımda Volcanic Rorck ı görünce 10 orcun ortasına doğru intahar dalışı yapmayı tercih ettim.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:64xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben bunu aylar önce boss eventt a gördüm bunu anca buzcular keser,nedeni ise buzcular bu yananalara daha çok vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Değişik bi bakış açışı tabi :D Söndürüyolarmı diyosun :-)[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi nevi öle,hayır kafede denedik buzcu bırning skelotana falan daha iyi vuruyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ee flame resistance'ları var tabi haliyle...[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar