arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Beyler bu süper golem nedir kimin akrabasıdır. ne çıkar. gecen cz ye çıkartmışlardı beramusta . insanların kampa kadar da çekmişler oh yat kalk yat kalk en az 10 kere yatıp kalktım . allahtan exp gitmiyor. tek vuruşta nova gibi ekranı sallıyo şehirde herkesi yatırıyo. nedir bu ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 adı volcanic rock olmasın? Şekli Talosun alev alev yananı hani[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sanırım onun ismi " volcanic rock " . bildiğimiz golemin yanan şekli. skeleton - burning skeleton ilişkisi diyebiliriz. gm dışında çıkartabilen olduğunu sanmıyorum. ara sıra moradonda gözüküyor kendisi . uskoda şu an bulunan bir yaratık değil,japkoda görmüştüm koloni halinde. uskoda dediğin yaratığa en çok benzeyen "flame rock". o da hell abyss'in üst katlarında bulunuyor. centaurdan bir sonra ki katta.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tam hatırlamıyotumki walla sadece gateye ulaşıp pianaya kaçmak için ok diiiyip hemen öldüğümü hatırlıyorum :)[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Forgetten temple da geliyor uskoda yani.Adı volcanic rock.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 e bunu nasıl kesicez . tank mank dinlemiyor tek vuruşta bi nova alanında kim var kim yok ölüyor . ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 volcanic rock. vuruşu ile nova düşürüyor. said: arcenoid, 31 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki: tam hatırlamıyotumki walla sadece gateye ulaşıp pianaya kaçmak için ok diiiyip hemen öldüğümü hatırlıyorum :) [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 beramusta forgotten templenin sonunu hiç göremediğim için. ( görebilen olduğunu da sanmıyorum ) . bilemicem :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Talos gibi biri tank olcak diğerleri heal vericek tanka.O zaman nova kullanamıyor.(Başkasından duydum mantıklı geldi :-) )[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hmm doru o zaman kol bacak larıyla vurucak buyu atamıcak aynı atros gibi doru mantıklı ..[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
yazik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 nova atmaya başlarsa durduramazsın ama direk tanka girersen nova atamıyomuş diye biliyorum ben.
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sadece warrior lar ve rogule lar ile indireceksin. Her hangi bir mage yada archer yamuk yaparsa alayını alıyor aşağı.
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bahsettiğin şey bumu ? :D birde 2. resimdeki Human_Champion yani Gm ilerdede bi mage var inn hostesin orda oda GM Newb_Leveler2[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 0 Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 :) :) Bende o SS' sırasında base çekmiştim yanımda Volcanic Rorck ı görünce 10 orcun ortasına doğru intahar dalışı yapmayı tercih ettim.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:64xxx
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben bunu aylar önce boss eventt a gördüm bunu anca buzcular keser,nedeni ise buzcular bu yananalara daha çok vuruyor
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Değişik bi bakış açışı tabi :D Söndürüyolarmı diyosun :-)[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi nevi öle,hayır kafede denedik buzcu bırning skelotana falan daha iyi vuruyo yani
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ee flame resistance'ları var tabi haliyle...[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares
Öne çıkan mesajlar