onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 otobuste en iyi marka neoplandir ozellikle setradir. Odulleri arastirin bakin. ha simdi cafein neye alindigini anlamadimda yas kac? yani bu sekilde alinmalar falan. Sana kotu birseymi soyledik sadece haksiz yere bok atiyordun boyle degil dedik. Bir yerlerde sen birsey bilmiyorsun falan mi dedik, kufr falan mi ettik. Muayen gunundeki kiz gibi aliniyorsun. Bu arada fakir kesim mi aliyor bu mercedesleri? Nasil zenginlerin tercihi degil artik?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 31 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hmm sanirim anlatamamisim.Zengin kesim artik mercedese bakmiyor.Cunku onlerinde daha iyi secenekler var artik.Mercedes eski modellerinin meyvesini yemektedir suan.Tabikii kalitesi olsun guvenligi olsun tartismasiz iyi hatta cok iyi.Fakat o eski albenisi yok artik.Kabullensenize kabullenmesenizde satis rakamlari gosteriyor.bknz otomobil dergileri. edit : mercedes en son otobusunu 1 ay once cikardi neoplanlar setralar onceden beri varolan otobuslerini kullaniyolar zaten.1 ay icindede herhangibi bir "en iyi otobus" budur diye birsey duzenlenmedi. [signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. [Bu mesaj Aramis tarafından 31 Temmuz 2005 03:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iyide zengin kesim mercedes otobüslere binmiyorki? şöyle bir makam arablarına,millet vekillerine veya bakanlarımızın arabalarında baktığımız zaman hangi arabalara bindiklerini rahatlıkla anlayabiliyoruz. mesela şuandaki veya bundan önceki başbakanlarımız mercedes kullanıyordu hep. ayrıca pek çok zengin kişi veya iş adamınında başlıca tercihi ya mercedes ya da bmw oluyor genellikle. günde 38563853 adet mercedes'in satılması zaten anlamsız olurdur, mercedes'in üretim maliyeti veya satış fiyatlarını düşünüp, diğer otomobil firmaları ile karşıladığımızda zaten sonuç ortaya çıkıyor. diğer otomobil firmalarının neden o kadar çok sattığı ortaya çıkıyor, uygun fiyatlar olabilir mi? mercedes'i zaten mercedes yapan bir özellikte budur, yoksa değilmidir? yolsa son model bir mercedes'in üzerinde "bebeğim","yolların kralı" gibisinden bir yazı görsek ne yaparız acaba :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi niye otobuse taktiniz siz yaf ben annamadim.ben zenginler simdi otobusmu aliyo dedim ilginc.mercedesin yeni otobusu cok guzel dedim.Zenginler artik jaguar olsun bmw olsun bunlari tercih ediyor artik mercedes yerine.ayrica ecevit renoya biniyodu reno cokmu kaliteli anlamina geliyor? Acikca ve net bir sekilde belirteyim.Ben mercedesin kalitesini guvensizligini degil artik albenisinin olmadigini vurguluyorum.Lutfen yorumlarinizi ona gore yapin.Mercedesin hic bir seriisi guncel bmw nin 5 serisi ile boy olcusemez.Araba alinirken sadece guvenlige performansa bakilmiyor albeniside olmali.Ben gidipde o yuvarlaktan bozma elips sekilli mercedes almam.Onun yerine gider bmw nin guncel arabalarini tercih ederim.Tabikii bunlar goreceli kavramlardir fakat satis rakamlarida bunu kanitliyor diyorum.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 mesajınızda mercedes'in otobüsleri ile ilgili bir örnek vermişsiniz, ondan dolayı o tarz bir cevap verdim. bence mercedes'i hala berlirli kesimler kullanıyor ve kullanmayada devam edecekler. mercedes'i bir kere kullanan zaten onun kalitesinden vaz geçmiyor. bence bmw ile mercedes aynı statüde. bende tam tersini düşünüyorum eğer düzgün bir sedan araba alacaksam mercedes'i tercih ederim. fakat bmw'nin 1 veya 3 serisi fena değil. bmw'nin 7 serisi ise gerçekten iyi bir makam arabası fakat bmw'nin neresinde bir albenisi var onu çözebilmiş değilim..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Otobusu ben sadece geyik amacli ve goze hos gelen bir goruntusu var oldugu icin yazmistim. Bir onceki mesajimda belirttigim gibi goreceli bir kavramdir.Sen mercedesin arabalarindan hoslanabilirsin ben bmwden.Fakat genel bir kavram vardir.Oda satis rakamlari.Bmwnin satis rakamlari artarken mercedes in dusmustur.Buda mercedesin guncel versiyonlarinda basarisiz bmw nin basarili oldugunu gosterir.Kaldiki ben mercedesin guvensizligini veya kalitesizligini savunmuyorum.Gayet kaliteli ve guvenlikli bir araba.Fakat rakiplerine gore kan kaybettigini belirtiyorum.Aslinda ayni seylerden bahsediyoruz anlasamadigimiz nokta mercedesin rakiplerine gore daha az sattigidir.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aslında anlaşıyoruz, yoksa buraya karşılıklı yorumlarımızı yapmazdık :-p doğrudur mercedes gerçekten kan kaybediyor. biraz daha değişiklik yapmalı ve biraz daha farklı şeyler yapmalı. bmw'nin biraz daha spor bir görünümü var. mercedes, biraz daha ciddi gibi duruyor sanki. bmw'nin bazı serileri gerçekten hoş fakat mercedes genede belli bir yolda kalitesini bozmadan ilerliyor. birazcık kan kaybetsede, satış rakamları düşsede genede onlar birer mercedes :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tabikii mercedes herzaman mercedesdir.olusu bile para eder.Vallahi sonunda derdimi anlatabildim oh be rahatca yatabilirim :)[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Şu an yeterli kaynağım olsa ve o sınıfta bir otomobil alacak olsam, tercihim mercedes olmaz. bunun tek sebebi artık mercedesin kro arabası imajına bürünmüş olmasıdır. İsviçredeki kuzenimin mercedesi var. Orada dalga geçiyorlarmış Türkler Mercedese binmezse olmaz diye :) Oda değiştirmeyi düşünüyor zaten hehe. Bence çok haklılar Türkiyede eskiden beri süregelen bir Mercedes muhabbeti vardır. Hakikaten de geçmişe baktığımızda çocukluğumun 2 arabası Mercedes ve BMW idi. Ancak günümüze bakarsak Jaguar, Audi, Volvo gibi daha entel kesimin kullandığı arabalar eski Mercedes imajını yakalamış ve Karizma olarak aşmış durumdalar(kro arabası değiller). Bunlara BMW yi de ekleyebiliriz (Nispeten daha az kro arabası :) ). Makam otomobillerindeki Mercedes takıntısını da aynı bağlamda işbilmezlik ile açıklayabilirim. Audi A8, Pheaton gibi arabalar Mercedes'in S serisini aştı. (Buna yeni çıkacak olan S serisini katmıyorum.) Şahsen makam arabam olacaksa farklı bir model olmalı diye düşünürüm. Rolls Royce a girmeyeyim fakat birazdaha çulsuz işi olan Bentley'i tercih ederdim :) Şimdi çıkıp dersiniz Maybach ona hiçbirşey diyemem bak :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bentley'de artık o kadar iyi değilmiş. Gereksiz pahalı ne olduğu anlaşılamayan lüks araba mı spor araba mı kavgalarında iki tarafta da yenik düştüğü için biraz ezilmiş bir marka artık.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Dela, 23 Temmuz 2005 05:12 tarihinde demiş ki: caddede gordum sanki bundan m serisiydi de bu kasa mi bilmiyorum showroomda. onu yatik pek hos degil. i ih eger oysa, degilse de gene olmamis. mercedes sux Öncelikle markaya duruşumuzu belirtelim "Mercedes Sux" Hoşlanmam hiç! Hiç bir modelinden hazzetmem... Ha önyargıdır, zevksizliktir önemli değil. Sevmem hiç. Hatta nefret ederim. Ama.. Evet bir ama var bu M serisi ile ilgili... Eğer siz öndeki amblemi kapatıp "dasaaa bu araç ne marka? kim yapmış" Demiş olsaydınız cevabım Kia, Dahiatsu, SsangYong ve Kore??Dur dur yoksa Çin mi olurdu. Bu araç -ilginç bir şekilde- Mercedes çizgisi taşımayan bir Mercedes. Mercedes'in arazi araçlarında zevksiz ve başarısız olduğunu düşünüyordum ama bu uç bir nokta olmuş. Özellikle aracın sahip olduğu salak bakışlı gülen surat ifadesi yıprattı beni. Testleri nedir, özellikleri nedir okumadım, umarım onlar iyidir en azından...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arka cizgisi on cizgisinden daha iyi geldi bana arkadan cekilmis bir fotografini bulayim bi onu koyayim[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 soyle bir resim buldum ariyorum bulunca koyacam[signature][hline]Fcuk The RestLove is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ahanda buda arkadan gorunusu olur ama bence genede basarisiz[signature][hline]Fcuk The RestLove is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Onlyreal, evet muayyen dönemimdeyim ve kafam çok kızgın, ben oynamıyorum moduna girmezsem gereksiz sertleşip yöründe dışına uzayabilirim. Dediğimi ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun ve Aramis de çıkıp aynı şeyleri diyorsa, demek ki benim gibi düşünen insanlar da var. Milletvekillerine falan verilen makam otolarından da bahsetmek haksızlıktır, çünkü bunların içi dışı her şeyi özel üretilir. Bugün sen de Mercedes'e gidip, özel makam aracı ürettirebilirsin, içindeki en ufak bir şeyi bile sen seçersin. Şimdi böyle özel bir aracı, gidip standart araçlarla karşılaştırıp "Mercedes döver" demek haksızlıktır. Gidip BMWden yaptırsalardı o zaman da BMW döverdi. Mercedes orada bir tercihtir ve muhtemelen isme hürmeten yapılan bir tercih. said: orc_lord, 31 Temmuz 2005 04:39 tarihinde demiş ki: aslında anlaşıyoruz, yoksa buraya karşılıklı yorumlarımızı yapmazdık :-p doğrudur mercedes gerçekten kan kaybediyor. biraz daha değişiklik yapmalı ve biraz daha farklı şeyler yapmalı. bmw'nin biraz daha spor bir görünümü var. mercedes, biraz daha ciddi gibi duruyor sanki. bmw'nin bazı serileri gerçekten hoş fakat mercedes genede belli bir yolda kalitesini bozmadan ilerliyor. birazcık kan kaybetsede, satış rakamları düşsede genede onlar birer mercedes :-p Benim de kaç mesajdır anlatmaya çalıştığım bu. Kan kaybederken kaliteden de ödün veriyor ama. Bugün benim tanıdığım belli bir gelir düzeyi üstü insanlar, Mercedes almak yerine Volvo S80, BMW 7 serisi, Jaguar(onun modellerini tutamıyorum aklımda, sevmem ingiliz), Audi A6 falan gibi araçlara yöneliyorlar. Bu benim çevremde de olan bir olay ve bunun iki nedeni var duyduğum kadarıyla : 1) Mercedes'in kıro arabası olması 2) Diğer markaların daha çok şey sunması. Ben de size diyorum ki gidip ben de baktım gördüm, en en üst modelleri dışında hepsini biraz kurcaladım. Kendim için baktığım için de daha düşük modellerle haşır neşir oldum. Övdüğün 80-90bin euroluk arabalara da bakan beyaz çoraplı, topuklardan basık ayakkabı giyen, gömleğinin bağrını açmış bıyıklı pis sakallı yanık amcamları görseydin harbi için acırdı. Showroomda çalışan tanıdıklarım var, neler neler anlatıyorlar, adamlar patates çuvalıyla Euro getirip önlerine atıyormuş arabamı ver diye. Türkiye'de artık bu herifler kullanıyor Mercedes. Bugün kafam bozuk değil, istediğin kadar tartışırım dellenmeden, buyrun.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 g serisi apayrı bir olay bunu kategori dışı tutarsak da diğer jipleri hiçde rakipleri ile yarışabilecek kalite ve şıklıkta değil range rover daima liderdir bu klasmanda x5, xc90 , chayanne , infiniti hepsi mercedesin jiplerinden iyi M serisi bence resmen felaket, dizayn kıtı, kutu gibiler eskisi daha kötü idi bunda nispeten güzelleşme var ama yetersiz[signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Dyna bu G super birsey ya jantlar beni eritti resmen[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 modern şehir içi tankı[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cafein sunu soyliyim sana ben araba alicam. Kiro falan degilim en azindan omrumde bana o sekil bakan oldugunuda duymadim. once bmw 3 serisine gittim. Sonra clk yi gordum olay bitmistir. acikcasi volvo s80 falan filan satis rakamlarina hic bakmiyorsunuz. halen o serinin krali buyuk farkla E serisi bmw 5 falan degil. Kiro diyorsunuz falan ama babam 25 senelik doktor herhalde kiro diyecegin son adam audi a6 sahibi. Direk lafini soyluyorum audi guzel falan oglum ama ben bir ayarliyim e270 cdi alicam. Mercedesi uzun donem kullanmayan(test surusu falan degil) mercedesi anlamaz. Acikcasi kisisel fikrimide soyliyim yeni arka designiyla piyasadaki butun arabalarada fark atti bence. Mukemmel arka designlari var helal olsun.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yeni S serisi cikti arkadaslar tip 0 ama teknolojide son noktayi koydu mercedes. Geceleyin gece gorusu kamerasiyla 150 metre onunuzu kaydedip on cama aktariyor. On camda yolu izliyosunuz yani gece gorusu kamerasiyla :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 onlyreal bahsettigin araba eski kasa a6 herhalde, yeni kasa a6 her yonden ustun e270cdi'dan, performans olarak cok daha iyi Audi'nin 3.0TDI motoru, malzeme kalitesi Mercedes'ten asagi degil, ayrica Quattro 4 ceker. Fiyatlari da ayni. Mercedes'in iyi ozelligi agresif sekli ve acilir tavani baya iyi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: DynamicK, 31 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: modern şehir içi tankı ben bunu Hummer olarak düşünüodum aslında...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cafein dediğini anladım :) gerçekteden bugün mercedes kulananların bazılarına baktığımızda dediklerinden görebiliyoruz veya hacı hoca tiplerinden :) zaten almanya'da yaşayan türk vatandaşlarımızın hemen hemen hepsinin altında son model lüks mercedes'ler var. fakat onların haricinde gayet kültürlü,lüks,keyfine düşkün ve mercedes'in kalitesini bilen insanlarda var. yıllardır mercedes kullanmış ve benimsemiş bir kişi tekrardan gidip mercedes seçiyor genellikle. fakat bmw'ye lafım yokta, ben ankara'da oturuyorum ve hiç jaguar'a rastlamadım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Etilerdeki Mengerlerin Showroom'una kenara kıyıya bir G serisi saklamışlar, şöyle bir sulanayım dedim güvenlik görevlisi "Rööeeeh" diye kovaladı (tabi saat 23.00 suları günlerden pazar adam da haklı). Eskilerinde çok gezdim de yenisi nasıl bir şey merak etmiştim, ilgilenen varsa duruyor orada kuzu kuzu.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar