Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mercedes'e binmeden, oturup kullanmadan atıp tutmak salaklık olur zaten. Slk, Clk kullanma fırsatım olmadı ama onlara da showroomda kurcalayabildim, fırsat buldukça diğer Mersolardan kullandım. Şunu bilir şunu söylerim ki, son dönem Mercedesler rakip araçlardan pahalı olmalarına rağmen aynı konfor, vs yok. İşçilik, malzeme olarak karşılaştırdığım araçlar da afedersin Tofaş değil, Audi, BMW, Volvo, Land Rover(hoş BMW sayılır), Jaguar gibi araçlar, ki bunların hepsini kullanma şansım oldu(Birinde bir araba görürsem mutlaka kullanıp denemek için izin isterim, fırsat buldukça da test sürüşü yaparım). Buradan bildiğim kadarıyla, Mercedes eskisi gibi değil. Farkı eskisi gibi açamıyor, teknik problemleri çok fazla var, kullanıcılarından da duyabilirsin gidip konuşursan. Ayrıca Mercedes sadece CLS,CLK ve SLK değildir, E200 de Mercedestir, C180de Mercedestir. Bugün C180 denen aleti alacağına, aynı paraya çok daha kalite araçlar alırsın. A serisine hiç değinmiyorum bile, nasıl bir facia oldukları ortada. Şahsen Mercedeste çalışan arkadaşlarım bile "A serisinden uzak durulmalı" diye konuşabiliyorlar. Sen Tofaş'a bakıp, "Mercedes'e laf ettirmem" diyorsan başka tabii. Ama ben M320yi gider Land Rover Discovery ile falan kıyaslarım, Touraegle kıyaslarım, sedan modeller için aynı fiyata bana BMW, Audi, Jaguar gibi yine kaliteli Alman-İngiliz rakiplerinin ne sunduğuna bakarım. Aynı fiyata BMW bana daha şık ve konforlu, Audi iç mekan tasarımı daha oturmuş ve güzel, Jaguar daha elit görünüşlü bir araç sunabiliyorsa( ki sunuyor) bu Mercedes'in artık fark yaratamadığını, adının üstüne yattığını gösterir. Son olarak, ben de araba değiştirmeyi düşünüyordum ve Mercedes'e baktım. C180 Coupe bile 50-55k Euro, o paraya gider BMW 3 serisi alırım ve iki arabayı yanyana koyunca aldığım karar içimi rahat ettirir. Ha sen dersin aynı şey değil, ben param kadar konuştum, demek ki param kadar beni mutlu edemiyor. Hoş üst modelleri için de aynı şeyler geçerli, üstüne titrenen CLK ve SLKları hariç tutabilirim belki. Sonuç olarak söylediklerim benim şahsi görüşüm, ben beğenmem sen muhteşem dersin eyvallah. Ama bazılarının yaptığı gibi yiyemediğim ciğere pis demem ben. Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 araba degistirmeyi dusunuyorum diye okudum :) , range rover'in ustune bir de mercedes aliyosun diye helal olsun diyecektim tam :D[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Yok abi, Range Rover babam aldı o kullanıyor, ben daha iki kere arka koltuğa bir kere de ön yolcu koltuğuna binebildim :) Ben bu gidişle askere gideceğim için, Land Rover'ın hasını kullanacağım gerçi, ama haydi bakalım....[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 cafein hmm özür dilerim :) bence genede mercedes'in sedanlarını bmw,audi veya volvo ile karşılaştırma. bmw veya audi'ya laf yok, fakat volvo'nun işçiliği biraz daha plastik üzerine. sağlamlık konusunda volvo ve mercedes'lere gerçekten laf yok. taş gibi arabalar :) jeep klasmanında ise karşılaştıracak olursak gerçekten mercedes'in şansı yok. m serisine bindim, takır tukur sallanıyor. range rover gibi bir dev varken m serisi bir araba almak zaten salaklık :) ben mercedes'in e200 hedesini kullandım ve birçok farklı modeline bindim. hepsinde hemen gözüme batan ilk şey donanım,sessizlik,motor,işçilik kalitesi vb. şeylerdi. sedan konusunda bence karşılaştırma yapmaya gerek yok. mercedes sedan konusunda lider ve liderliği yıllardır kimseye kaptırmıyor. fakat bmw'nin 7 seriside fena değil hani :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Walla açıkcası ben mercedese karşı bi otomobile duyulacak hislerden çok farklısını besliyorum. Eski ML ii diildi Yenisindede pek bi özgünlük yok ama bu tür araçlardaki beklenti önemli yani sonuç olarak teknoloji önemli. Hem Range Roveri ML serisiyle diilde G serisiyle kıyaslamak daha mantıklı olur bence. zaten G serisine R.Rover dışında herhangi bi markada rakip olamaz...[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Vodan, 23 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: + Jantlara dikkatinizi çekerim. Benim Astrada bile standart 16" jant var. Koca jipe de 16" jant koymuşlar. Hiç Albenisi yok. Albeniyi bilmiyomda jantlar 16" değil 17".[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 cafein senin agzina biber surerim herkes in kabule ttigi en iyi arazi araci G serisidir yani mercedes arazi araci yapmayi biliyor bizlerin parasi yetmiyor g serisiyle ne senin aldigin range yarisabilir nede piyasadaki digerleri. G serisi asmis bir araba ona laf attirmam. Fiyatida asmis. Sonra bir e 270 CDI kullanmis biri olarakta gayette guzel seviyesindeki 5 serisi dir audi A6 dir kapisir. Hatta cogundanda iscilik vs olarak daha iyi. Ha A serisi bir felaket onu kabul ederim. Ama sanirim bir sure sonra A serisi bitip yerine B serisi gelicek ki b Serisinin klasini tam bilmiyorum yani audi a3 falansa kirar kafasini. son olarak c serisini bilmiyorum ama clk super bir araba ondan eminim:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tamam 17" olsun. Sence yetmişmi? Bir Fx35 in jantlara bakalım birde buna yau aradaki malzemeden 1 arabalık jant çıkar[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence arazi araçlarının yıllardır kralı range rover. oldukça başarılı konsept ve tasarımlarıda var, üstelik.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya g serisi rangein klasinda degildir tam olarak. lukstur falandir g seriside kullandigi teknikler difransiyel sistemleri falan filan cok farklidir. gercek bir arazi aracidir oyle sehir gorunumlu degil. ama has hakiki alettir ve deli pahalidir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bide çok tipsizdir :) Bu arada hala satılıyormu G serisi? Bi ara Hülya Avşarda kocasında fln vardı bide bizim burda bi kolejin sahibinde var başkada görmedim ben çok az[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben tasarimi basarisiz buldum ozellikle on tarafi (zaten baska bir tarafi gozukmuyor)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Vodan, 28 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Tamam 17" olsun. Sence yetmişmi? Bir Fx35 in jantlara bakalım birde buna yau aradaki malzemeden 1 arabalık jant çıkar FX leri karistirma onlar ciplerin grand grand grand grand.. cherokeesi (bence) ki adamlar hakikaten iyi yapmis gerek tasarim gerek denge gerekse guc +++[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 G serisi halen satılıyor ama alınıyor mu bilmiyorum. Land Rover'ın zamanında yapmış olduğu tipte bir jip zaten. aynı Land Rover'ın gene yaptığı gibi o paraya değmeyecek bir görüntü çiziyor. ( Bahsettiğim model bayağı eski bu arada )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya arkadaşın da dediği gibi G serisi aşmış halen üretiliyor. benim arkadaşta 87 300GD vardı araç off-road kelimesini karşılıyordu tam manasıyla...[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Merso ya kötü demiyorum ama verilen parayı hak etmeyen bir sürü modeli var. Ama şunuda söyleyebilirsiniz bana hangi arabalarda koltuktan ısıtma var? :P Gerçi bir markanın yada arabanın kötü yada iyi olduğu beklentilere göre değişir,örneğin konfor beklersen merso kesinlikle iyidir. fakat performans beklersen mersoya vericeğin paraya kat kat iyi giden arabalar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya ağzıma biber süreceksin de, yiğidi öldür hakkını yeme. Ben size "Merso kötü" demiyorum, "Verilen paranın hakkını vermiyor" diyorum, daha ne diyeyim? Bunu da en üst modeller için söylemediğimi belirtmek isterim, G serisi de bu arada rakipsiz bir alettir, karşılaştırmak olmaz bunu da biliyorum (benim de babamın arkadaşlarında eskileri var, daha satmak isteyeni görmedim ben) Ama ağzınla söylemişsin, A'ları bilmiyorum, B'leri bilmiyorum, Clerden CLK bilirim. Ben de sana diyorum ki, A serisi her açıdan bir faciaydı, B serisi ile fark kapatmaya çalışacaklar ama hayvan gibi pahalıdan geliyor. C serisi ise verilen Euroları kesinlikle karşılamıyor. CLK,SLK falan değil bahsettiğim, normal Cler. Eskiden, Mercedes dendi mi akan sular dururdu, çünkü hem acayip pahalıydı, hem de liderdi, kimse yanına yaklaşamazdı. Şimdilerde, bana öyle geliyor ki üst modeller haricinde bu iddialarını bıraktılar. Alt modellerde kullanılan malzeme, iç dizayn geride kalıyor, araba için istedikleri fiyatın hakkını vermiyor. Aynı paraya, piyasadaki rakiplerinin çok daha güzel araçları alınıyor. Ben bağıra bağıra bunu söylüyorum. Hala ağzıma biber süreceksen, gel showroomları gezelim. Bana verdikleri fiyatlara bakalım, benim tanıdıklar olduğu için örneğin, C180 Coupe için 50.000 Euro fiyat verdiler, normalde 55.000 Euro istiyorlar. Bakalım diğer firmalarda 55.000 Euroya neler alınıyor, malzemesi nasıl işçiliği nasıl. Göreceksin ki, C180 Coupe fasafiso o parayla alınanlar yanında. Bunun belli bir sınıfın altı bütün Mersolarda göreceksin, her iddiasına varım. Bana Mercedes'in şu anki halini savunurken de CLK, SLK, G serisi gibi fiyatı zaten almış başını gitmiş arabalarla gelmeyin, onlarda hala çizgi korunuyor yoksa kimse gidip 200.000 Euro gibi meblağları bayılmaz o araçlar için. Yoksa ben sizin ağzınıza biber sürerim, benim şu anki arabamı satsak, G 'nin iki dikiz aynasını alabiliriz herhalde. Tartışacaksak aynı şeyleri tartışalım, biz aynı ismin farklı uçları hakkında birbirimizi yiyoruz şu an.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 clk slk 200.000 euro degil cafein 70-80bin euro :) AMG'ler bile 200.000 euro degil.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mübalağa = abartma sanatı = 200.000 Euro. Geçen hafta Mengerlerdeydim biliyorum hepsi kaçar para. Tamam haklısınız süper araba Mercedes, ben benim yok diye laf ediyorum, ağzıma biber sürülmeli, ben anlamam arabadan. Ne haddime Mercedes'e laf etmek, benim tek görüp görebildiğim Mercedes yeşil renkli otobüsler. Mutlu olmuşsunuzdur inşallah.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hayir ben senin gorusune birsey demiyorum herkesin kendine gore gorusu var ben de gecen sayfada belirttim kendi gorusumu. Demek istedigim clk slk'lari mercedesin TOP modelleri gibi gostermissin. CLK < C < CL SLK < S < SL[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 slk Hatta slk Fiyat Listesi[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 birincisi b serisi gayet hos bir araba. Oyle hayvani fiyatlarlada degil gittim denedim. c serisine gelince sedanlari gayet guzelde c sport coupelar 3 serisi ti larin karsisina cikartilmis arabalar. O seride iki taraf icinde cok kalite bekleme. Ha mercedes pahali diyeceksin avrupada fark 1-2bin euro turkiyede bu fark var. gelelim E serisine ters diyebilecegin birsey varmi allah icin? ust siniflara dokunmuyorum bile. yalniz mercedes ust sinif arabasidir. Bu yuzden degerlendirirken ust sinif arabalariyla degerlendirilir. Yani bmw deyince kimse 1 serisini dusunmez minumum 3 serisi(c serisi sedan) dusunulur. yani cafeincim gidip a serisi c sport coupe kotu bu mercedes siciyor denmez. azicikta sicip ucuz olmasi icin olan arabalar onlar. yani kisacasi nasil kimse gelip bmw 3 serisi ti yi savunamazsa bana bende aynisini c sportcoupe icin yapmam.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arabadan anlamam, son derece zevksizim, beş kuruşum da yok, düzgün araba kullanmayı da bilmem. Mercedes'in yanından bile geçemiyorum, boş boş konuşuyorum. Daha ne diyeyim?[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cafeine sonuna kadar katiliyorum.90 li yillarda zengin diye tabir edilen kesim mercedes alirken suan bu kesim mercedes almamaktadir.Zaten satis rakamlarida bunlari kanitlamaktadir.Mercedesin savunulacak bir yeri kalmadigi satis rakamlari zaten gostermektedir.Kaldiki turkiye'deki alim gucu 90 li yillara gore daha fazla oldugu asikardir.Mercedes sadece otobusde iyidir :D yeni cikardigi otobus gercekten mukemmele yakin bir otobusdur.Ulusoy otobusleri yani neoplanlere rakip olabilecek kadar sik ve konforludur.Uzgunumki mercedesin baska urettigi hic birseydende hoslanmiyorum sevmiyorum.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Aramis, 31 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: alirken suan bu kesim mercedes almamaktadir. nasıl ya?! şimdi parasızlar mı alıyo mercedesleri!? said: Mercedes sadece otobusde iyidir. öeaaaaaaah said: Uzgunumki mercedesin baska urettigi hic birseydende hoslanmiyorum sevmiyorum. hah. şunu söle işte[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar