zamo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Sovereign, 31 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Geçen gün bilgisayarcıdayım.. adam harıl harıl çin seddini bulmaya çalışıyodu :D Neymiş efenim, dünyanın ilk uzaydan görülen yapısı.. bulamadı ahoahoah Şimdi link unuttum Google Earth forumlarında insanlar harıl harıl Çin Seddini arıyorlardı.Hiç belli olmuyor.Bence Çin Seddi uzaydan görünüyor olayı kolpa.Zeminle aynı renk uzun ince bir çizgi gibi birşey. Bilmiyorum Google bize şaka mı yapıyor ama Area 51in yakınlarında ilginç yer şekilleri var.Kocaman bir pentagram-Yuvarlak içinde bir eşkenar üçgen-ve unuttuğum bir şekil daha var.Hmm koordinatların olduğu bir dosya vardı belki boş vaktimde rapidshare e upload ederim.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben bu hizmetin türkiye ayağını pek beğenmedim, gerçi daha türkçe şeyini bile hazırlamadılar. ankara ile ilgili hiçbirşey bulamadım ama istabul ile ilgili birkaç şey var, peeeh..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar