Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Everton

nameless

Öne çıkan mesajlar

maçtan once sanmıyodum bu kadar kolay geçiceini ama hakkaten çok muthiş bi takım olmusuz gibi geliyo helal fenerbahçeme.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya artık izlemiyorum bende.
deniz iyi niyetli ama kapasitesi belli bence anca taze kan ayağına yedek kalabilir fenerbahcede.

bu arada mehmet yozgatlı'nın golü çok güzeldi..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

5 oldu lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 30 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
yav abartmayın adamların bu hafta sonu man.unt la maçları var adamlar sizi kale alıp top oynamaz sizde sevinin 4 attık 5 attık diye

2.yarı tam kadro oynadılar[signature][hline]Anubis
Andoria UO Shard

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
yav abartmayın adamların bu hafta sonu man.unt la maçları var adamlar sizi kale alıp top oynamaz sizde sevinin 4 attık 5 attık diye

bana konularda tartısma cıkartıo diyenler birde bu posta baksınlar..

fenerbahce cok basarılı bi oyun cıkardı..ozellikle gecmis sezonlarda olmayan atak organizasyonlarını bu macta gorduk..duran top ustunlugu daha da artmıs..butun oyuncuları begendim diyebilirim..goller birbirinden guzeldi ozellikle mehmet yozgatlınınki kraldı :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

said:

yorum yapmadan maci izlemek lazim , adamlar paf takimi ile cikmadiki fb karsisina :)

guzel top oynadi fb.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

said:

bittim.
[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi

[Bu mesaj Cintonick tarafından 30 Temmuz 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Karşılaşmanın 65. dakikasında Serkan’a yapılan faulde hakem Kamil Biricik’in Rteta’ya sarı kart gösterdiği görüldü. Hakem Biricik, aynı oyuncuya 68. dakikada da sarı kart gösterdi, ancak ardından kırmızı kartını çıkarmadı.

bu maç tekrar oynansın adamların hakkını yemişsiniz[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Sosyal ağlarda paylaş

la saf zaten karsı tarafın oyuncusunu atmamıs onlar için avantaj zaten of allahım bittim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 30 Temmuz 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
Karşılaşmanın 65. dakikasında Serkan’a yapılan faulde hakem Kamil Biricik’in Rteta’ya sarı kart gösterdiği görüldü. Hakem Biricik, aynı oyuncuya 68. dakikada da sarı kart gösterdi, ancak ardından kırmızı kartını çıkarmadı.

bu maç tekrar oynansın adamların hakkını yemişsiniz

serkana olan foul de foulü yapan oyuncu sarı kart almadı.. daha sonra o adam sarı kart gördü.. kafan mı ii nası izliyonuz..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

@tupac : boş konusuyosun pls.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi

[Bu mesaj Zegna tarafından 30 Temmuz 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...