Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Msn versiyon 7.0 ama karşı taraf smile fln gönderince kaydedip kullanamıyorum üstüne gelince kopyala var sadece nasıl acaba olcak bu iş:([signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 msn sanırım 6.2 den sonra kapadı o olayı. sadece pcde kayıtlı ise .gif .jpg .bmp fln onları alabiliyorsun. bi site vardı hatırlamıyorum ama programların eski versiyonları vardı sırf. yada googlede msn 6.2 diye arat bulabilirsin. başka bi alternatif smileyleri avatarları konuşma esnasında, sonrasında alabilen programlar var. virus trojen fln çıkabiliyor içlerinden. guvenirsen kendine onları ara.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok msn 7.0 da varmış o olay herkese sordum msn i 7.0 ama yapabiliyorlar[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Programların eski versiyonları için tıklayın. [Bu mesaj Selamon tarafından 30 Temmuz 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aaa yok eski versiyonla alakası ama sağol[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet 6.2 'de smiley'e sağ tıklayıp kopyalanabiliniyordu.Şuan hoşuma giden smileyler varsa ve .gif(hareketli) değilse screenshot alıp kullanıyorum.Güzel taktiktir[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 up yaw 7.0 da yapanlar var onlar nasıl yapıyor[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 7.0 da smıle lerı fln kaydetmek ıcın bırı bana 250mb olması gerekıyormus hotmaılımızın ama ben denedım 25mb ye cıkarınca da oluyor yanı msn den optıons a gırıonuz ulkeyı ABD fln yapıonuz bı de bı sehır secıp onun posta kodunu yazıyorsunuz en sonunda msn ınızı kapatıp tekrar acıosunuz [bı lınk wardı oyle kapatıodunuz yanı browserı kapatıp acmıonuz msn hesabınızı kapatıp acıosunuz . korkmayın maıller sılınmıo :D ][signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Burax, 30 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki: 7.0 da smıle lerı fln kaydetmek ıcın bırı bana 250mb olması gerekıyormus hotmaılımızın ama ben denedım 25mb ye cıkarınca da oluyor yanı msn den optıons a gırıonuz ulkeyı ABD fln yapıonuz bı de bı sehır secıp onun posta kodunu yazıyorsunuz en sonunda msn ınızı kapatıp tekrar acıosunuz [bı lınk wardı oyle kapatıodunuz yanı browserı kapatıp acmıonuz msn hesabınızı kapatıp acıosunuz . korkmayın maıller sılınmıo :D ] ölme babam ölme.ben smile sız da yaşarım[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ce/dp stealer kullanıyorum mutluyum :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oturdugunuz yeri passaportdan usa yaparsaniz ekle diye buton cikiyor sag tusa basinca :) cifte standart sux![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben Horace i Vallaha Msn e ekledim paso :h yapıom millet yarılıo hueuheuhe! 7.0 da eklemek icin bilgisayarında olması lazım o emote un[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Msnde Karşı tarafın yolladığı smileyları sağ tıklayıp kendinize eklemeniz için 250 mblık hotmail hesabınız olmalı[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 e benim msn hotmail degil kendi alan adimla actim passport, ne sacma istir arkadas ya.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben ufak bir yol ile msn hesabımı 250mb'ye çıkarttım. Şu anda tüm resimleri kaydedebiliyorum. Daha önce bende kaydedemiyordum.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bi dk biri sölesin nerden yapcam usa[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Lonely, 30 Temmuz 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Ben ufak bir yol ile msn hesabımı 250mb'ye çıkarttım. Şu anda tüm resimleri kaydedebiliyorum. Daha önce bende kaydedemiyordum. o yolu bi adım adım açıklarmısın ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 up[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 plug in falan yok mu bu iş için ya?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 plug ile olmuyor[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 up[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Kaydetmek için 250 mb hotmail hesabına sahip olmanız gerekiyor. Benimki 2 mb olduğu için mail attım işlerim var falan filan 250 yapın yetmio bana bu mail diye 25 yaptılar ama emoticons ları kaydedebiliyorum (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yaw yok öle bişi free mail lede oluyor up[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi yolu daha var. arkdaşınızı tanıyorsanız ondan smileyleri isteyebilirsiniz. msn smileyleri C:Documents and Settings"bilgisayarınızın acılıs adı"Application DataMicrosoftMSN Messenger(msn kodu)CustomEmoticons klasorunde .dat uzantılı olarak gorebilirsiniz. ordaki .dat dosyaların uzantısını .gif olarak değiştirirseniz mevcut smileyler elinize geçer. formattan sonra ben ordan geri almıştım smileyleri. arkdaşınızdanda o şekilde isteyebilirsiniz. zaten msn konuşma pencerisnden eklemeyi biliyorsunuz sanırım. avatarlarda aynı yerdeki UserTile klasorunde bulunuyor. denemedim ama 6.2 versiyonu değiştirince ekleyememeye başladım. 6.2 yi tekrar denemedim ama.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bunu yaparsan hotmailin 250 mb olur ve sanırım smileyleri kaydedebilirsin artık...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar