ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaslar hazır php-nuke tema indiriorum ama onu nasıl düzenlicem hangi program ile açıp değişiklik yapabilirim.. ve ayrıca programı nerden indireceğim link verirseniz sevinirim...
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 canver.net[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tamm da benim burada ne indirmem lazım ve nasıl yapıcam ayrıntılı bir açıklama yaparsan sevinicem kardes..
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya kardeş siteyi okusana sana anlatıo orada nası kuracağını amma armut piş ağzıma düş adamsınız ya.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bişi anlamadım fazla bana msnden yardımcı olacak biri acba msne gelebilirmi.. Msn: [email protected]
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 öncelikle siteden php-nuke nin son versiyonunu indir. sonra bir zip probramı ile aç. içindeki klasörü olduu gibi nete at. sonra www.siteninadı/phpnuke_klasörü/install/ de... kurum sayfası çıkcak. ayarları gir o kadar. (tabi bu işlemlerden önce mysql veritabanını yarattın ve ona bir kullanıcı tanımladın sayıyorum.)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Öne çıkan mesajlar