GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bi süredir yazlıktayım, artık baygınlık geçirirken elime 007 nightfire geçti, eski meski ama eğlenceli oyunmuş oyunu nerdeyse bitiricem ama bi türlü Demolarını izleyemiorum bilgisayarda xp(sp2) yüklü p4 3ghz 1gb ram nvidia geforce fx5700LE var bölüm bitince falan windowsa dönüyo oyun ama geri oyuna girebiliorum alttaki çübüktan tıklayıp, options'a girince falan da windowsa dönüyo ama bu sefer oyuna geri dönemioyurm. Bi de bölüm sonlarında windowsa döndüğünde demo'nun sesini duyuyorum ama izleyemiorum. sizce nedendir? bi yardım edin çıldırcam acayip merak ediorum oyun demolarını[signature][hline]alp g [Bu mesaj GeeM tarafından 31 Temmuz 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bilgisayar oyunları bölümüne yazarsan daha çok yardım alabilirsin[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar