namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yaşam sanki bir andan ibaret Ölüm Hepimiz bir sona gidiyoruz sadece sonu düşünüyoruz Bugünü değil Hepimiz kararmışız körelmişiz Kalmamış yapacak birşey,beklemekten başka Kimler denemiş yapamamış Bizemi düşmüş sonu büyütmek Aşk demişlerdi bana Aşk sonu uzaklaştırmaz sadece güzelleştirir Ama sanki şu an sona gelmiş gibiyim Sadece yanımda bir ekstra var Sadece sırtımda bir ağırlık var Artık sona kalbimde bir ağırlıkla gidiyorum[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iii guzel olmus[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok hoş olmuş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık; ben asıl bu yetenekler ne zaman gün ışığına çıkacak onu merak ediyorum...[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar