Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball Takimina oyuncu araniyor.

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar topic te cok acik bir sekilde derdimi belli etmis bulunuyorum. Kurucagimiz hatta kurdugumuz paintball takimina oyuncu aramaktayim.

Oncelikle dorn (a.k.a ouz_amca) un yazdigi tutorial tarzi topicten biraz bilgi alabilirsiniztik lutfen kendisi heralde suan Turkiyedeki en yetkili 2-3 kisisinden birisi oluyor yani kaynak guvenilir. :)

Forumlardaki cogu kisinin bildigi gibi Dorn un kendi paintball takimi var ve bu takimi ile belirli hedefleri var dogal olarak. Bizde kurucagimiz takim ile hem bu hedeflere ortak olucaz hemde yapabildigimiz kadari ile onlarla mucadele edecegiz.

Takimda su an icin 4 kisiyiz. Maclar genelde 7 kisiden oynandigi icin en azindan bizim mucadele edecegimiz dal boyle oldugu icin bize minimum 3 maksimum 50-100 arasi adam lazim. Neden 4. 5. takimlar kurulmasin.

Simdi hemen belirtmek istiyorum. Bu ise ciddi bir sekilde baslicak birilerini ariyoruz.
Tercihen universite ogrencisi. Cunku genelde haftasonlari oynuyoruz vede zaten tek bos vakti haftasonu olanlar haftasonlarini paintball ile doldurmak pek cazip gelmeyebilir ama tabi sizin bileceginiz is :)
Genel olarak No pain No gain felsefesine inanmis. Bunun sebebide evet geldigi zaman acitmiyor degil. Ama sahsen t-shirt esofman giyerek oynuyorum. Dorn abimiz kolsuz t-shirt sort giyiyor tek eksi yani amele yanigi oluyor :) Yani sicaktansa boya topunu tercih ediyoruz.

Ve asil onemli kisim geliyor. Paintball unEkonomik boyutu. Evet paintball diger sporlara gore pahali bir spor olabilir. Yani kisisel marker iniz maskeniz +bir suru eksesuar iniz olmasi gerekebiliyor. Bunlar bizim icinde onemli. Acikcasida alinmasi gerekiyor. Yani kiralanan markerlar ile saniyede 13+ boya topu atabilen markerlarla mucadele etmek pek mumkun olmuyor acikcasi. Bana gore paintball un en onemli yani bu.

Yani kisacasi biz Paintball icin Emegini Zamanini Gucunu ve mumkun oldugu kadarda parasini harcayabilecek birilerini ariyoruz. Ilk basta boyle yazmam biraz itici gelebilir ama gercek bu ne yazikki.
Bu konu hakkinda bana ulasmak icin ozel mesaj atabilirsiniz.

Simdi bir kac link verecegim bunlarida biraz incelerseniz daha detayli bilgi sahibi olabilirsiniz.

Paintball star Dunya paintball undan habelrler
Millennium series Turnuvasi
Nppl Turnuvasi. Millenium un Amerikada olani yada Millennium bunun avrupada olani
Action Village- Paintball store.

eXtreme bolumune aticaktim ama kalkmis spor-genel e atmayada icim elvermedi buraya yolladim bir kusur olduysa affola.

[Bu mesaj homoid tarafından 31 Temmuz 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla ekimde olursa gelirim istanbulda olucam=)))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

abicim işte olay adam bulamazsanız değil, bize sürekli oynayacak adam lazım, her pazar(hemen hemen yani) paintsign a gidip antreman yapıors yani, yarın sabahda gidecez hatta biz hala buralarda sürtüyoz :P[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

iriyim, kolay hedef olurum, mermim biderse kabzayla dalarım, çok pis sniper ımdır, paintball ile alakalı bitane kıyafetim yok zaten oynarken de esofman + sweatshirt ile oynarım, haftada en en en fazla 50 milyon ayırırım, ayda bir izin isterim.

geleyim mi? =)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Ankara dayiz bu arada soylemeyi unutmusum
Arkadaslar dorn un topicindeki Pro saha yazan bolumu dikkat edin.
Oynayacagimiz alan orasi 50m*35m gibi bir alan icinde oynayacagiz cunku turnuvalarin standart saha olculeri bunlar.
Yani senaryo diye tabir edilen tahta siperlerden yere kazilan cukurlardan olusan bir oyun degil. Turnvada maclar nasil oynaniyorsa bizde elimizden geldigi kadari ile ona gore oynamaya calisiyoruz. Dedigim gibi 50-55 metre alan uzunlugunda 14 kisi birbirine deliler gibi boya topu firlatirken siper degistirmek kosmak ziplamak ucmak vs gibi hareketler yapmak durumunda kaliyorsunuz.

Yani adrenalin had safhada oluyor.

Chiptech bu arada sen beni hic gormemissin anlasilan:) Biz seninle ozel msj vasitasiyla konusalim :)

Bu arada son dakika Deprem oldu. Saat 00.40 Ben ankarada hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancak Bursa içi çalışıyorum =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 31 Temmuz 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
14 kisi birbirine deliler gibi boya topu firlatirken siper degistirmek kosmak ziplamak ucmak vs gibi hareketler yapmak durumunda kaliyorsunuz.

Yani adrenalin had safhada oluyor.

keşke ankara da olsam[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende ankaradayim universite ogrencisiyim, maddi durumda Allah a sukur... amaaaaa; ben bi kere gittim tam 1,5 yil once gitmistim ama vuruldugumdaki yaralar hala duruyo iy olarak wede felaket acimisti kaski falan da delebilcegine inaniyorum acikcasi TIRSIYORUM cok acitmisti eger bunun benm bilmedigim icine giyebildigin bi koruma kiyafeti falan warsa aliyim ben ekstra katiliyim araniza(bende bos zamanda cok , sadece oynamanin disinda organizeyede yardimci olabilirim yada eger koruma kiyafetiniy falan yoksa hekem olabiolirim yada takimin beyni commander gibi bisiy :D ) siz giderken cagirin nolur nolmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 31 Temmuz 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
kesin skyly (gökçe) bu organizasyona girişir. paintball'a aşıktı ve maddi durumu iyiydi. bence onunla iletişime geçin, fakat ünv. öğrencisi değil.

Skyly ile pati organizasyonunda konusmustuk zaten. Ama ondan sonra ulasamadim ona simdi bir ozel msj atarim belki ulasirim birsekilde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 31 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
abi bende ankaradayim universite ogrencisiyim, maddi durumda Allah a sukur... amaaaaa; ben bi kere gittim tam 1,5 yil once gitmistim ama vuruldugumdaki yaralar hala duruyo iy olarak wede felaket acimisti kaski falan da delebilcegine inaniyorum acikcasi TIRSIYORUM cok acitmisti eger bunun benm bilmedigim icine giyebildigin bi koruma kiyafeti falan warsa aliyim ben ekstra katiliyim araniza(bende bos zamanda cok , sadece oynamanin disinda organizeyede yardimci olabilirim yada eger koruma kiyafetiniy falan yoksa hekem olabiolirim yada takimin beyni commander gibi bisiy :D ) siz giderken cagirin nolur nolmaz

dedigim gibi biz t-shirt short esofman fln oynuyoruz yani acidan yana derdimiz yok. O kaski fln delme iside imkansiz cunku her turlu guvenlik onlemini alarak basliyoruz. Yani bu konuda derdin olmasin sen yine bir dusun istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

skyly la ben daha sonradan da konuşmuştum o bu sene öss ye hazırlanacağı için oynayamam heralde diyodu cok üzülerek. tashmoo abicim zaten oyun sırasında hiç bi şekilde maskeyi yüzden cıkarmıyoruz. gelebilcek tek kalıcı hasarda yüz bölgesinden olduğu için hiç bi şey olmaz. boya topu can yakmıyor değil ama sonuçta daha önce de söylemiştim ufakken muzurluk yapıp yara bere olur ya insanın dirsekleri dizleri aynı onun gibi bişey. homoid de demiş NO PAIN NO GAIN işte :) bugun boynumdan yedim bi tane mesela, sadece ufak bi çizik kaldı o da bi iki güne geçer yani..[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...