Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Return of the Zurnacı:: episodeII

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 01 Kasım 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
(L) (K)

peki bu alfabeye göre (Ğ) ne anlama gelmektedir?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
walla "Ğ" lisi yok da (G) yapınca hediye paketi çıkıyo...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
haaaaaa şu mesele :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
evet aynen o mesele :P

hatta sana da bi tane (I) :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
o zaman durumla alakalı olarak (~) ve (bah) uzatiim size..
bah ne alaka bilmiyorum içimden geldi hediyem olsun.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Mesaj tarihi:
msn emote ları

filmi yakıp koyunu pişirdim yidim ben bu arada :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
:D
bonepartın yerinde olmak istemezdim..sende bu hayal gücü olduktan sonra bu olay episode 100e kadar gider :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Mesaj tarihi:
güzel valla[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
la antalya'da film çekilio bize bi figuranlık bilem yok mu ?

her sahnede arka fonda bulunmak istiyorum. ne biliyim çiçek satan esnaf, gazete alan adam v.s. olarak eheh :P[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
olur mu anam seni basrollerden birinde oynatacam

yanlız okuldan azcık malzeme lazım olacak bisturu onluk maske fln ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
aslında bi elektro şok cihazı fena olmazdı

bi de varsa kafatası rontgeni alayım....

ahaha sufer olacak sufer nihihihi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
anlamamış olabilirsin?
de niye ısrarla bi daha yorum yapıyosun ki ben de onu anlamadım?

bi kere bakmışsın.. komik gelmemiş sana . bunu da belirtmişsin.. eywallah herkesin espri anlayışı farklıdır. hayır bir daha neden kasıyosun ki?

ilk postuna cevap vermedik illa birilerinden ters tepki alıp gerginlik mi olsun istiyosun onu anlamadım? ne gereği var? çoğunluğun hoşuna gitmiş. bazıları da hoslanmayabilir elbette herkese hitab etmiyo olabilir. ama senin uslubun normal değil bence....

neyse... gece gece ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Şimdi ben dikkat ettim de şöle gezinirken forumda
anadım ben Infeqted sen mademki sevmiyorsun espiri anlayışımızı bir kere solesen yetmezmi?
yok hizza edin filan apacıkortada asteroth yok nie ingce yazdın cervisene vs yok ben anamadım nesi komik
e deilse nie cvp veriosun
aaa komik deil dedim şelere cvp vermem ben acıkcası
yani laf salatası yerine susarım[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
*Çııııırmık isterük*[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
Uhueua arkadaslar bizde star wars ni 3 leme olarka seslendirdik yakında piyasay salcaz son islemlere ve sacmaliklari düzeltioz Lol

kroca seslendirdik[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
sanırım kedi yakında paticik fantastic arts die yeni bi bölüm açacak biz de ailecek bu yaratıcılık olduktan soora ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
ehehe hepsini yeni gördüm
ama şahsen ben öldüm gülmekden sabah sabah insanlar neden bu adam gülüyor manyak mı oldular :=P

:=))))))

Burdan bakırköye yollanırsam sorumlusu sizsinizz
nainler :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

• Yeni Oluştur...