Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Return of the Zurnacı:: episodeII

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

said:
Wendigo, 01 Kasım 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
(L) (K)

peki bu alfabeye göre (Ğ) ne anlama gelmektedir?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman durumla alakalı olarak (~) ve (bah) uzatiim size..
bah ne alaka bilmiyorum içimden geldi hediyem olsun.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

:D
bonepartın yerinde olmak istemezdim..sende bu hayal gücü olduktan sonra bu olay episode 100e kadar gider :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

güzel valla[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

anlamamış olabilirsin?
de niye ısrarla bi daha yorum yapıyosun ki ben de onu anlamadım?

bi kere bakmışsın.. komik gelmemiş sana . bunu da belirtmişsin.. eywallah herkesin espri anlayışı farklıdır. hayır bir daha neden kasıyosun ki?

ilk postuna cevap vermedik illa birilerinden ters tepki alıp gerginlik mi olsun istiyosun onu anlamadım? ne gereği var? çoğunluğun hoşuna gitmiş. bazıları da hoslanmayabilir elbette herkese hitab etmiyo olabilir. ama senin uslubun normal değil bence....

neyse... gece gece ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben dikkat ettim de şöle gezinirken forumda
anadım ben Infeqted sen mademki sevmiyorsun espiri anlayışımızı bir kere solesen yetmezmi?
yok hizza edin filan apacıkortada asteroth yok nie ingce yazdın cervisene vs yok ben anamadım nesi komik
e deilse nie cvp veriosun
aaa komik deil dedim şelere cvp vermem ben acıkcası
yani laf salatası yerine susarım[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Sosyal ağlarda paylaş

Uhueua arkadaslar bizde star wars ni 3 leme olarka seslendirdik yakında piyasay salcaz son islemlere ve sacmaliklari düzeltioz Lol

kroca seslendirdik[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...