bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 -nı arıyorum.. Umarım başlığı da doğru yere açmışımdır. Ne yapmalı ne etmeli de keyfi yerine getirmeli? Patiler yardım edin...[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben kişisel'e açman gerektiğini söliym sen de bu seferlik böle oldu de güzel güzel konuşalım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 öğle bir yol yok :) zamanla geçer :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kendi adına bişie deilse belki doğrudurda yinede kişisel gibi duruyor. bence alkol ve arkadaşlar gerçekten idealler[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kişiselemi açmam gerekti? Tamam bi dahaki sefere oraya açarım. Şimdi bir yetkili taşırsa başlığı sevinirim. Ben bol bol film izliyorum. Bazen yardımcı oluyor da çoğu film mutlu bi ilişki ve sevindirici bi son ile bittiği için özendiriyor bazen.. Şehirden uzaklaşsam olur mu ki acaba?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 koşacaksın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: bonfbonf, 28 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki: Ben bol bol film izliyorum. Bazen yardımcı oluyor da çoğu film mutlu bi ilişki ve sevindirici bi son ile bittiği için özendiriyor bazen.. Şehirden uzaklaşsam olur mu ki acaba? aşk şarkısı dinleme bi de romantik filmler izleme. çökersin[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 başka kız bul. daha iyi bir yol yoktur. başkasıyla beraber olacaksın en kısa sürede.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bol alkol ve damar parçalar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 öyle pis koyuyodu ki cddn harßi ya, allah yardmcın olsn aßi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 elinde olanlar : * başka kız * alkol(geçici olarak unutturur) elinde olmayan : * zaman[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 başka kız tamam da lan sevmediğim kızı napiyim ben :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 belki seversin sonra , belli m'olur. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 başka kıza yönelmeye çalış ama tavsiyem istanbuldaysan ve imkanın varsa git ağvaya 1 hata kal şöyle tek başına rahatlarsın en azından ağva rulz[signature][hline]Everything burns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 11:21 tarihinde demiş ki: belki seversin sonra , belli m'olur. :9 ahaha çok iyiydi bu :) said: Greeny, 28 Temmuz 2005 11:21 tarihinde demiş ki:istanbuldaysan ve imkanın varsa git ağvaya 1 hata kal şöyle tek başına rahatlarsın en azından yok izmirdeyim. ayvalığa kaçıcam. çeşmeye zaten gidip geliyorum.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ayvalık ta olur :) ama git biyerlere zaten yaz mevsimi turistiymiş, türküymüş derken hatun kovalarsın sahilde plajlarda[signature][hline]Everything burns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kötü şeyler düşün hakkında , git fotosunu bul üstüne boşal, en hardcore fantezilerinde kullan bişicik kalmıyo. tamam kaba olabilir kabul ediorum ama banada bi arkadaşım sölemişti öle güsel geçiriyoki :horace:[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... [Bu mesaj Grzly tarafından 28 Temmuz 2005 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ayrıldıysan saygsızlık yapman gerekmiyor, yanlışmıyım? İllaki arkadaşımız iyi kötü birşeyler paylaşmıtşır.[signature][hline]Everything burns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Grzly, 28 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Kötü şeyler düşün hakkında , git fotosunu bul üstüne boşal, en hardcore fantezilerinde kullan bişicik kalmıyo. tamam kaba olabilir kabul ediorum ama banada bi arkadaşım sölemişti öle güsel geçiriyoki :horace: ... boşlukları sen doldur.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 canım bonf bonfum ben 2 sene uğraştım sen 2 haftada nasıl yapıcaksın?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Diablo, 28 Temmuz 2005 11:14 tarihinde demiş ki: bol alkol ve damar parçalar sadece acıyı daha çok arttırır. hiçbişey geçirmez yani söyleyeyim şansın varsa yavaş yavaş kendiliğinden geçer. alkol alırsan ters etki yapıp daha çok hatırlatma riski de var ayrıca.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: bonfbonf, 28 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki: said: Grzly, 28 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Kötü şeyler düşün hakkında , git fotosunu bul üstüne boşal, en hardcore fantezilerinde kullan bişicik kalmıyo. tamam kaba olabilir kabul ediorum ama banada bi arkadaşım sölemişti öle güsel geçiriyoki :horace: ... boşlukları sen doldur. Özür dilerim. ben bunları derken ciddiydim çünki ben böle atlatmıştım. kızmanı istemem.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 başka biri...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yok Grizly kızmıyorum niye kıziyim. 5.5 ay çok mutluydum çok aşıktım ben bu kıza ama işte kendi aptallığımdan ayrıldık. kız haklı benim bişey demeye hakkım yok. şimdi gelse bana tekrar deneyelim dese ben kabul etmem heralde. ben kabullendim ayrılığı ama neden bilmiyorum ikide bir aklıma geliyor eski anılar ve o. tam unuttum diyorum msnde konuşuyoruz veya mesajlaşıyoruz telefondan yine karnıma ağrılar giriyor. bunu bi şekilde atlatmam gerek.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ilk önce kızmadığın için teşekkür ederim ikincisi ismime i harfi koydugun için teşekkür ederim. gerçekten hep Grizly Olsun istemişimdir neyse konuya dönelim. arkadaşım sen benim hikayemi okudun mu hiç yazmıştım buraya yaşama falan taşındıdı du bakim *!aramaktadır* http://forum.paticik.com/view.php?id=126122 heh bak burda. ben bu kızı normal şekilde görmeye devam etseyim emin ol kabusum olurdu. kızın her türlü olumsuz yönünü düşündüm. aptaldı, kaltaktı, vs vs... ve emin ol şu alakam yok kız yalvarmakta çok ta tınımm bir gram ii şey hissetmiorum hakkında ben öle biri tanımıorum[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar