Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Acısından Kurtulmanın Yolları

bonfbonf

Öne çıkan mesajlar

öğle bir yol yok :) zamanla geçer :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kişiselemi açmam gerekti? Tamam bi dahaki sefere oraya açarım. Şimdi bir yetkili taşırsa başlığı sevinirim.

Ben bol bol film izliyorum. Bazen yardımcı oluyor da çoğu film mutlu bi ilişki ve sevindirici bi son ile bittiği için özendiriyor bazen.. Şehirden uzaklaşsam olur mu ki acaba?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonfbonf, 28 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki:

Ben bol bol film izliyorum. Bazen yardımcı oluyor da çoğu film mutlu bi ilişki ve sevindirici bi son ile bittiği için özendiriyor bazen.. Şehirden uzaklaşsam olur mu ki acaba?

aşk şarkısı dinleme bi de romantik filmler izleme. çökersin[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
belki seversin sonra , belli m'olur. :9

ahaha çok iyiydi bu :)
said:
Greeny, 28 Temmuz 2005 11:21 tarihinde demiş ki:istanbuldaysan ve imkanın varsa git ağvaya 1 hata kal şöyle tek başına rahatlarsın en azından

yok izmirdeyim. ayvalığa kaçıcam. çeşmeye zaten gidip geliyorum.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü şeyler düşün hakkında , git fotosunu bul üstüne boşal,
en hardcore fantezilerinde kullan bişicik kalmıyo. tamam kaba olabilir kabul ediorum ama banada bi arkadaşım sölemişti öle güsel geçiriyoki :horace:[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...

[Bu mesaj Grzly tarafından 28 Temmuz 2005 11:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grzly, 28 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
en hardcore fantezilerinde kullan bişicik kalmıyo. tamam kaba olabilir kabul ediorum ama banada bi arkadaşım sölemişti öle güsel geçiriyoki :horace:

...

boşlukları sen doldur.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 28 Temmuz 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
bol alkol ve damar parçalar

sadece acıyı daha çok arttırır.

hiçbişey geçirmez yani söyleyeyim şansın varsa yavaş yavaş kendiliğinden geçer. alkol alırsan ters etki yapıp daha çok hatırlatma riski de var ayrıca.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonfbonf, 28 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
said:
Grzly, 28 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
en hardcore fantezilerinde kullan bişicik kalmıyo. tamam kaba olabilir kabul ediorum ama banada bi arkadaşım sölemişti öle güsel geçiriyoki :horace:

...

boşlukları sen doldur.

Özür dilerim. ben bunları derken ciddiydim çünki ben böle atlatmıştım. kızmanı istemem.[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Sosyal ağlarda paylaş

yok Grizly kızmıyorum niye kıziyim. 5.5 ay çok mutluydum çok aşıktım ben bu kıza ama işte kendi aptallığımdan ayrıldık. kız haklı benim bişey demeye hakkım yok. şimdi gelse bana tekrar deneyelim dese ben kabul etmem heralde. ben kabullendim ayrılığı ama neden bilmiyorum ikide bir aklıma geliyor eski anılar ve o. tam unuttum diyorum msnde konuşuyoruz veya mesajlaşıyoruz telefondan yine karnıma ağrılar giriyor. bunu bi şekilde atlatmam gerek.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce kızmadığın için teşekkür ederim ikincisi ismime i harfi koydugun için teşekkür ederim. gerçekten hep Grizly Olsun istemişimdir neyse konuya dönelim.

arkadaşım sen benim hikayemi okudun mu hiç yazmıştım buraya yaşama falan taşındıdı du bakim
*!aramaktadır*
http://forum.paticik.com/view.php?id=126122

heh bak burda. ben bu kızı normal şekilde görmeye devam etseyim emin ol kabusum olurdu.
kızın her türlü olumsuz yönünü düşündüm. aptaldı, kaltaktı, vs vs... ve emin ol şu alakam yok kız yalvarmakta çok ta tınımm
bir gram ii şey hissetmiorum hakkında ben öle biri tanımıorum[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...