circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Karaladım bisiler.. aşk insanın kendine ihanetidir niye kapılıp kaybolmak,düşünceli... ne amaçla kendinden vazgeçer ki insan Karanlıkta kalıp kaybolucguma Karanlık olmayamı secıyım Yoksa ıhanetımın bedelınımı odıyım Vazgecegım bır cok nedenden Varolusumu bılıyorum.. Eger bılıyorsam nedenımın Cevabı nıye yok?? Etrafımdakı herkes hemde…herkes Kıbrıt kutusuna gırmeyı tercıh ederken Ben nıye onlardan degılım Cunku sevgımın karanlık yonunu goruyorum Karanlıkta ne kadar kalırsam O kadar cok sevgım curuyor Benı vareden sımdı neden yokedıyor Korkusu mu var sevgımısı Yoksa ınancımı.. Bende hıc bır sey kalmadı Artık sevgım dus olmaktan cıktı Bır kabusa donustu Hıc bır zaman bır tatlı ruya olamayıcak Sadece umutlarımda kalıcak...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... [Bu mesaj circirbocugu tarafından 31 Temmuz 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok karanlıksın :)[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ne geldıyse yazdık..:) Sevdım bu ısı bıraz daha ugrasıcam ...:9[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bır kac nakarat falan yaparsan sarkı sozu olur ..Guzelmıs begendım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar