Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bursun Kapsamı ve Süresi Madde 7 - Bu burs eğitim-öğretim ücretinin tamamına ilişkin olup, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nda öngörülen normal eğitim süresi için verilir. Bursun Sona Ermesi Madde 8 - Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, aşağıda belirtilen hallerde ve bu yönetmeliğin 5. Maddesi yoluyla sona erer: a) Yabancı dil hazırlık sınıfını iki yarıyılda başarı ile tamamlayamama, b) İstanbul Ticaret Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre, eğitim gördüğü programda o akademik yılda güz ve bahar yarıyıllarında aldığı not ortalamasının (2.00) nin altına düşmesi ve birden fazla (F) ve/veya (IA) notunun bulunması, şimdi biri bunu bana tercüme edebilecek mi arkadaşlar?bu normal eğitim süresi 4 yılı kapsıyor herhalde?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ve bu burslar normal öğretim süresi için deniyo, hazırlık sınıfı dahil oluyor mu biliyor musunuz=??[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abi burs bazı yerlerde hazırlığı kapsıyo bazında kapsamıyo tobbda kapsamıyor mesela... sanırım seninkinde kapsıyor çünkü hazırlıkla ilgili madde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Burslar tamamen üniversite dekanlığının insiyatifine kalmış. Bilkent te mesela ortalaman 0.0 olsa yine de kesmezler bursu, yaz okulu bedava, hazırlık bedava, yurtlar bedava, bir de 110 $ burs alıyoruz Ama çoğu ünide bildiğim kadarıyla ortalama düşükse keserler bursu, dediğim gibi dekanlığın stratejisi tamamen[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yani burslu girdin iyi tamam, ama güz ve bahar yarıyılı ortalaman 2.00 altına düşerse (biliyorsundur üniversitelerde en fazla 4.00) veya 2 dersten kalırsan (1 dersten kalma hakkın var) bursun kesiliyor. Ancak bu ÖSS bursu ise sonraki sene 2.00 üstüne çıkarsan tekrar bursun devam ediyor.[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ayrıca hazırlık sınıfında burs dahil değil. istanbul ticaret üniversitesi hakkında konuşuyorum bu arada..[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi ozeller burs kesmek için ugraşıolar iyi güvecen yoksa bursku yazma derim ben[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar