Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burslu Bölümler?

Othranx

Öne çıkan mesajlar

Bursun Kapsamı ve Süresi
Madde 7 - Bu burs eğitim-öğretim ücretinin tamamına ilişkin olup, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nda öngörülen normal eğitim süresi için verilir.

Bursun Sona Ermesi
Madde 8 - Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, aşağıda belirtilen hallerde ve bu yönetmeliğin 5. Maddesi yoluyla sona erer:
a) Yabancı dil hazırlık sınıfını iki yarıyılda başarı ile tamamlayamama,
b) İstanbul Ticaret Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre, eğitim gördüğü programda o akademik yılda güz ve bahar yarıyıllarında aldığı not ortalamasının (2.00) nin altına düşmesi ve birden fazla (F) ve/veya (IA) notunun bulunması,

şimdi biri bunu bana tercüme edebilecek mi arkadaşlar?bu normal eğitim süresi 4 yılı kapsıyor herhalde?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

ve bu burslar normal öğretim süresi için deniyo, hazırlık sınıfı dahil oluyor mu biliyor musunuz=??[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Burslar tamamen üniversite dekanlığının insiyatifine kalmış. Bilkent te mesela ortalaman 0.0 olsa yine de kesmezler bursu, yaz okulu bedava, hazırlık bedava, yurtlar bedava, bir de 110 $ burs alıyoruz

Ama çoğu ünide bildiğim kadarıyla ortalama düşükse keserler bursu, dediğim gibi dekanlığın stratejisi tamamen[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani burslu girdin iyi tamam, ama güz ve bahar yarıyılı ortalaman 2.00 altına düşerse (biliyorsundur üniversitelerde en fazla 4.00) veya 2 dersten kalırsan (1 dersten kalma hakkın var) bursun kesiliyor. Ancak bu ÖSS bursu ise sonraki sene 2.00 üstüne çıkarsan tekrar bursun devam ediyor.[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...