Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 n00bz™ cyperdada ben kurdum :) clan çok saglam oldu en yüksek level 52 var clanda :) clan +45 yakında pelerinde alırız biz :D clana gelmek isteyen varsa buraya yazabilir (human)[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gelin su garibanın kasmasına yardım edin geleyim
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hayırlı olsun bende bi tane areste mi kursam areste kursam gelen olur mu yada her serverde bi tane acalım paticiğin resmi clanı olsun n00bz lol
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 şu an clan party yapıyoz :D ehehe 3,5 kişiye level kastık clana aldık gelmek isteyen varsa level kasarız sorun diil :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 walla uskonun suyu çıktı.. beni hacklediler yeni karakter açtım 4 günde 41 yapabildim ancak (int kafedeyim çünki) cypere geçmeyi düşünüyorum.sizinde böyle bi klan kurmanız isteğimi arttırdı..sıfırdan adam açsam beni de aranıza alırmısınız tabi klana değil yardım 1 haftada 45 im :) cewabınızı bekliyorum
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cypher a filan gelmein daha fazla türk istemioruz more turk=more lamer
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 raistin milleten sanane adamlar istedigi serverda oynar seni ne ilgilendirir sende türksün sende gitme o zaman cyphera adam akıllı mesaj atıcaksan at gereksiz mesaj atıcaksan yorma beni[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1. burası public bi forum görüşümü nelirtebilirim kimseye hakaret etmedigim suresince... 2. sanane, avukastımısın?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
HasanGraver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Raistin, 31 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: cypher a filan gelmein daha fazla türk istemioruz more turk=more lamer sen türk diilsin galiba?
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 görüşünü belirtmemişsin türklere resmen hakaret ediyosun türk istemiyoruz lamer falan demişsin ne gerek varki neden böyle şeyler yaparsınız anlamıyorum sonuçta sende bi türksün bizi savunucagına bizi aşaglıyorsun...[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Türk=Lamer WAw be. Sen Türkiyelisin heralde.Tayyip ayağı ha.Çakal seniiii. oO[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: HasanGraver, 31 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 31 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: cypher a filan gelmein daha fazla türk istemioruz more turk=more lamer sen türk diilsin galiba? belki afrikalıyım avustur yalıyım nereden bileceksin? orada more turk=more lamer buoyunu oynayanların %90-95 lik kısımı lame roldugu için hiç gelmemesidir (her ne kadar orada oynamıorum artık oda var ama :D)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Raistlin sadece boş konuşuyosun ve türklere lamer diyerek asıl kendi lamerliğini gösteriyosun[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Öne çıkan mesajlar