Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n00bz™ (cyper)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
n00bz™ cyperdada ben kurdum :) clan çok saglam oldu en yüksek level 52 var clanda :) clan +45 yakında pelerinde alırız biz :D clana gelmek isteyen varsa buraya yazabilir (human)[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:3xxx
Clan:aLTeRNaTiVe
Server: diez
Mesaj tarihi:
şu an clan party yapıyoz :D ehehe 3,5 kişiye level kastık clana aldık gelmek isteyen varsa level kasarız sorun diil :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
walla uskonun suyu çıktı.. beni hacklediler yeni karakter açtım 4 günde 41 yapabildim ancak (int kafedeyim çünki)
cypere geçmeyi düşünüyorum.sizinde böyle bi klan kurmanız isteğimi arttırdı..sıfırdan adam açsam beni de aranıza alırmısınız tabi klana değil yardım 1 haftada 45 im :) cewabınızı bekliyorum
Mesaj tarihi:
raistin milleten sanane adamlar istedigi serverda oynar seni ne ilgilendirir sende türksün sende gitme o zaman cyphera adam akıllı mesaj atıcaksan at gereksiz mesaj atıcaksan yorma beni[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
1. burası public bi forum görüşümü nelirtebilirim kimseye hakaret etmedigim suresince...
2. sanane, avukastımısın?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
görüşünü belirtmemişsin türklere resmen hakaret ediyosun türk istemiyoruz lamer falan demişsin ne gerek varki neden böyle şeyler yaparsınız anlamıyorum sonuçta sende bi türksün bizi savunucagına bizi aşaglıyorsun...[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
said:
HasanGraver, 31 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
Raistin, 31 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
cypher a filan gelmein daha fazla türk istemioruz more turk=more lamer

sen türk diilsin galiba?

belki afrikalıyım avustur yalıyım nereden bileceksin? orada more turk=more lamer buoyunu oynayanların
%90-95 lik kısımı lame roldugu için hiç gelmemesidir (her ne kadar orada oynamıorum artık oda var ama :D)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
Raistlin sadece boş konuşuyosun ve türklere lamer diyerek asıl kendi lamerliğini gösteriyosun[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
  • Yeni Oluştur...