Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 n00bz™ cyperdada ben kurdum :) clan çok saglam oldu en yüksek level 52 var clanda :) clan +45 yakında pelerinde alırız biz :D clana gelmek isteyen varsa buraya yazabilir (human)[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gelin su garibanın kasmasına yardım edin geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hayırlı olsun bende bi tane areste mi kursam areste kursam gelen olur mu yada her serverde bi tane acalım paticiğin resmi clanı olsun n00bz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 şu an clan party yapıyoz :D ehehe 3,5 kişiye level kastık clana aldık gelmek isteyen varsa level kasarız sorun diil :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 walla uskonun suyu çıktı.. beni hacklediler yeni karakter açtım 4 günde 41 yapabildim ancak (int kafedeyim çünki) cypere geçmeyi düşünüyorum.sizinde böyle bi klan kurmanız isteğimi arttırdı..sıfırdan adam açsam beni de aranıza alırmısınız tabi klana değil yardım 1 haftada 45 im :) cewabınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cypher a filan gelmein daha fazla türk istemioruz more turk=more lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 raistin milleten sanane adamlar istedigi serverda oynar seni ne ilgilendirir sende türksün sende gitme o zaman cyphera adam akıllı mesaj atıcaksan at gereksiz mesaj atıcaksan yorma beni[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1. burası public bi forum görüşümü nelirtebilirim kimseye hakaret etmedigim suresince... 2. sanane, avukastımısın?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Raistin, 31 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: cypher a filan gelmein daha fazla türk istemioruz more turk=more lamer sen türk diilsin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 görüşünü belirtmemişsin türklere resmen hakaret ediyosun türk istemiyoruz lamer falan demişsin ne gerek varki neden böyle şeyler yaparsınız anlamıyorum sonuçta sende bi türksün bizi savunucagına bizi aşaglıyorsun...[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Türk=Lamer WAw be. Sen Türkiyelisin heralde.Tayyip ayağı ha.Çakal seniiii. oO[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: HasanGraver, 31 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 31 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: cypher a filan gelmein daha fazla türk istemioruz more turk=more lamer sen türk diilsin galiba? belki afrikalıyım avustur yalıyım nereden bileceksin? orada more turk=more lamer buoyunu oynayanların %90-95 lik kısımı lame roldugu için hiç gelmemesidir (her ne kadar orada oynamıorum artık oda var ama :D)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Raistlin sadece boş konuşuyosun ve türklere lamer diyerek asıl kendi lamerliğini gösteriyosun[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar