NightCrawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Selam!! burada e-mule'den ve diğer paylaşım yollarından bahseden başlıklar gördüm ev ben de yeni bir paylaşım sitesi ile ilgili bilgimi sizlere aktarmak istedim, Çizgi roman ve dergi paylaşımı için bir site var, www.oldmags.info burada elinizdeki dergileri ve çizgi romanları paylaşabilirsiniz, şimdilik sitede olanlardan bazıları: Dragon Magazine sayıları Star Wars-Revenge Of The Sith- comic book Rock Station, Non-Serviam, Frp and Magic, GameShow sayıları Alien Vs. Predator- comic Batman, Spiderman Druuna-Ceratura (erotic comic) Hellboy - Wake The Devil The Hobbit Sandman Computer Arts sayıları Sinema Dergisi STAR WARS Eki..... adres: www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hoş birşeye benziyor. büyümesini dilerim. : )[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 teşekkürler :) bilimle ilgili dergiler de ekliyor şimdi arkadaşlar. Astronomy bir de Scientific American var.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Da Vinci Şifresi de geldi, yeni çizgi romanlar eklendi, biraz da anime ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 www.oldmags.info içerik olarak gayet iyi. bazı dergileri arşivime koymaya başladım bile :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 süpermiş çok çok saol! playboy sayıları ve cizgiromanlarla başladım işe :-)[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok hoş, başarılar dilerim. ebook arşivini de görücüye çıkarayım madem hehe, faydamız dokunsun. *hmm ama ebook formatiniza uymuyor sanirim/ olur dersen pm at, upload edeyim hemen. [signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 30 Temmuz 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 cok guzel olmus basarılar.. bende uye olup faydalanam bari :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bunun gibi başka paylaşım sıtesi bilenininz var mı?[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tursoft.com var, her türlü paylaşım yöntemleri hakkında hakkında guidelar, fazlasıyla linkler, materyaller falan mevcut, oldukça sağlam bi site. ama şu sıralar sitleriyle sorunları var sanırım, üç dört güne çözerler herhalde.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arkadaşlar isteyi beğenmenize çok sevindim :) umarım aradıkalrınıza ulaşabilmişsinizdir.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 muoaha ben de böyle birşey arıyordum.çok şanslıyım.çok güzel olmuş site NightCrawler[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: montezaus, 30 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki: tursoft.com var, her türlü paylaşım yöntemleri hakkında hakkında guidelar, fazlasıyla linkler, materyaller falan mevcut, oldukça sağlam bi site. ama şu sıralar sitleriyle sorunları var sanırım, üç dört güne çözerler herhalde. eyvallah akalım şimdi dergilere kitaplara[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoş olmuş böyle bir site, paylaşalım o zman =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar