Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reyting hakkında...

mentalman

Öne çıkan mesajlar

reytingmetre denen bi alet var.
para karşılığında millet alıyor, evlerine yerleştiriyor, hangi saatlerde, neleri izlediklerinin kaydını tutuyor, reyting şirketine -ki yabancı bi şirkettir bu, rtükle falan alakası yok bu reyting ölçümlerinin- iletiyor.

lakin reklam verenler bu aletin genelde varoşlardaki tiplere verildiği öğrendiği zaman bi de ab grubu diye bişi icat etti bu adamlar. gelir düzeyi yüksek adamlara da dağıtmışlar, böylece de ab grubu denen katagori de oluşmuş.
o zamanlar dağ bayırmış tabi memleket.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika bizim yıllardır kullandığımız reytingmetreleri kullanmaya başlayalı 1 bilemedin 2 yıl oluyor ve henüz doğru dürüst yaygınlaştırılmadı. Bundan önce ABD de anket sistemiyle izlenme oranları ölçlülüyodu.

Bizde ise reyting ölçüm şirketleri çeşitli gelir gruplarındaki ailelere reyting ölçer dağıtıyor ve bu makinelerden gelen verilerle reytingler yıllardır oluşturuluyor.

Yani bu konuda iyi bir yerdeyiz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Alf adlı bir dizi vardı eskiden hangi ülkeden çıkma o dizi? Orada bir bölüm vardı çok iyi hatırlıyorum bunların evine takıyorlardı bir tane. Alf sırf sevdiği şov kazansın diye aletin ayarları bozuyordu.

Bu reytingmetre çok salak bi olay. Sırf ülkenin çoğunluğunu bile oluşturmayan bir grup yüzünden salak programlar seyrediyoruz.[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 30 Temmuz 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
ister misiniz böyle bişey diye geliyolar kapınıza hatta ayda 8 ytl gibi komik bi de para ödüyolar rating olayına katılanlara...

açarım cnbc-e yi bırakırım televizyonu açık sabah akşam :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...