Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 az önce silmemem gerekn bir programı sildim ve acilen bi recovery programına ihtiyacım var ne tavsiye edersiniz[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 backup almamışsan boş recover programı napacak?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 backup siz bilg hafızasının içinde kalan parçalardan bazı dosyaları recover edeibliosun programlarla o tip bi program bilen varsa die sordum... hem sen burda ne arıosun gecenin bu saatinde git bi sütünü iç, sonrada yat uyu...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 active file recovery kullan[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1. Recover My Files programını indiriyorsun. 2. Crackliyorsun. 3. Bütün programları kapatıp bunu çalıştırıyorsun 4. Yeni sildiysen, sadece yeni silinenleri ara kısmını işaretle. Çünkü program inanılmaz bir şey geçen formattan kalan yazılarımı fotolarımı falan bile çıkarttım. Öncekileri aratırsan ekran çok fazla öğeyle doluyor (Yaklaşık +200000) Bunların arasından aradığını bulmak çok zor oluyor 5. Sildiğin dosyanın uzantısını ve/veya adını biliyorsan her şey kolaylaşır senin için. Yoksa biraz sürünürsün. Ancak program çok sağlam (Garantisi benim abüüü!) 6. İşimiz bittikten sonra Recover My Files ı siliyoruz. Çünkü crackli program kullanmak yasal değil, hoş değil. Ayıp![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cok tesekkurler sayenizde hayatım kurtuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar