arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 beyler ya geçen bu upgrade olayının harbi bir ipucu varmı diye araştırdım bi forumda video bulmuştum. adam +5 iron u +10 yapıyor. inanamadım gözlerime nasıl bir olay bu diye. kendim bir kere 25m e +6 viper almıştım yanarsan yan len diyim +7 ye bastım yedi. trina filan bilmiodum 2 dk sonra +8 e bastım o da yedi +8 viper yapmıştım. yok abi ipucu mipucu bence tamamen şansa ve admin tanımana balı :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 euhehueh bal derim buna....[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sen +6 da elemantell basılmış stafa trinasız busla +7 e gecirdin ardına +8e bastın yine trinasız yine oldu ?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Şans :-)[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 +6 viper di aldığımda flame damage vardı işte. bus ile bastım +7 oldu. lvl 42 veya 43 düm o zaman. bilmiyorum upgrade ile de hiç uraşmamıştım. nese işte bastım +7 oldu. sonra tum cafebasıma usustu basma yakarsın felan bende yanmazsa a.q dedim bastım +8 oldu bus ile walla trina mirina yok. acemi şansı işte. o işi örenince sonra ne kadar denemişsem yakmadığım silah kalmadı :( bi sürü sialh yaktım onun hevesine sonradan.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar