Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etkisinden Uzun Süre Kurtulamadığınız Filmler?

bonfbonf

Öne çıkan mesajlar

Bazı filmler vardır ki insan çok etkilenir. Etkisinden uzunca bir süre kurtulamaz. Hatta bazen filmdeki karakterleri kendine idol falan seçer onun gibi davranmaya başlar. Hiç buna benzer filmler izlediniz mi? Eminim çok izlemişsinizdir. Ben Closer'ı izledim 2 gün önce ve filmden çıkınca dayak yemişe döndüm resmen. Filmi izledikten sonra bütün aşk hakkında bildiklerinizi gözden geçirmeniz falan gerekiyor. Çok ama çok beğendim. Özellikle diyaloglar çok etkileyiciydi. Zaten tiyatro oyunundan sinemaya aktarılmış. O yüzden diyaloglar ağırlıktaydı. Filmi izledikten sonraki gün amip gibi dolaştım etrafta. Gerçekten çok etkileyici. Fight Club'ında baya etkisinden kurtulamamıştım. Sizin varmı böyle izlediğiniz filmler? Eminim vardır...[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir tane daha hatırladım. Son zamanlarda bi film daha izlemiştim. The Edukators [Eğitmenler] Alman yapımı film Cannes Film Festivaline falan katılmış. Bayaa beğenmiştim bunu da ve etkilemişti beni. Hani olur da merak eden olur diye film hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğiniz bir link vereyim. İsterseniz buraya tıklayın.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonfbonf, 26 Temmuz 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Truman Show!

+1 (Kimse bakmıyo di mi...)

Ha bi de Pi!

20,00 Press Return................

No response Press Mesajımı gönder (Alt+S) butto[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Bak aklıma geldi şimdi... Çocukken ben TRT de bir dizi vardı Ziyaretçiler mi ne.. İşte o dizi.. hem korkardım, hem izlerdim valla... Uzuuun süre korktum öyle uzaylılar vardır diye :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

1)Halka.
2)açık deniz: gunlerce "acaba bu film gerçek miydi, gerçekse de gerçekten o kadar parayı verdim mi bu filme?" diye düşünmüştüm.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

fight club ve matrix... ilk matrix filminin konusu üzerine kafayı bulmuştum aşmış derinlere inmiştim süperdi bütün filmin repliklerini ezbere biliodum. fightclub ve matrix derim ben valla...[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Sosyal ağlarda paylaş

* fight club
* requiem for a dream
* green mile
* temel iç güdü[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...