bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bazı filmler vardır ki insan çok etkilenir. Etkisinden uzunca bir süre kurtulamaz. Hatta bazen filmdeki karakterleri kendine idol falan seçer onun gibi davranmaya başlar. Hiç buna benzer filmler izlediniz mi? Eminim çok izlemişsinizdir. Ben Closer'ı izledim 2 gün önce ve filmden çıkınca dayak yemişe döndüm resmen. Filmi izledikten sonra bütün aşk hakkında bildiklerinizi gözden geçirmeniz falan gerekiyor. Çok ama çok beğendim. Özellikle diyaloglar çok etkileyiciydi. Zaten tiyatro oyunundan sinemaya aktarılmış. O yüzden diyaloglar ağırlıktaydı. Filmi izledikten sonraki gün amip gibi dolaştım etrafta. Gerçekten çok etkileyici. Fight Club'ında baya etkisinden kurtulamamıştım. Sizin varmı böyle izlediğiniz filmler? Eminim vardır...[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 back to the future[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 28 gün sonra ve rüzgar gibi geçti[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben bir tane daha hatırladım. Son zamanlarda bi film daha izlemiştim. The Edukators [Eğitmenler] Alman yapımı film Cannes Film Festivaline falan katılmış. Bayaa beğenmiştim bunu da ve etkilemişti beni. Hani olur da merak eden olur diye film hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğiniz bir link vereyim. İsterseniz buraya tıklayın.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hotel rwanda, gerci dun izledim:) ama kolay kolay unutabilecegimi sanmiyorum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla fight clubda soyle bir dialog vardi ; -hayatinizin film sahnelerinde gibi olucagini mi dusunuyorsunuz? bu replikten sonra zaten filmleri baz almamaya basladim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Truman Show![signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 raging bull,fight club,kawai koprusu ,ben hur,requiem for a dream ,champion,seven samurai[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: bonfbonf, 26 Temmuz 2005 18:10 tarihinde demiş ki: Truman Show! +1 (Kimse bakmıyo di mi...) Ha bi de Pi! 20,00 Press Return................ No response Press Mesajımı gönder (Alt+S) butto[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 requiem for a dream, fight club, ucundan trainspotting gelmedi simdi aklıma başka[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Şiddetle Requiem for a Dream. Bir de Butterfly Effect'i izledikten sonra acayip oldum.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 fight club last samurai saw ring şimdilik aklıma gelenler.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bak aklıma geldi şimdi... Çocukken ben TRT de bir dizi vardı Ziyaretçiler mi ne.. İşte o dizi.. hem korkardım, hem izlerdim valla... Uzuuun süre korktum öyle uzaylılar vardır diye :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1)Halka. 2)açık deniz: gunlerce "acaba bu film gerçek miydi, gerçekse de gerçekten o kadar parayı verdim mi bu filme?" diye düşünmüştüm.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cann Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 saw derim sonra susarım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 amelie , hayatımı deıstırdı sanırım bide truman show, kendımı hep o showdakı adam gıbı hıssettım halada ole hısedıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hızlı ve öfkeli..taxi..hababam sınıfı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 saw la ring iyiydi birde 7even vardı ama onu izledigim zaman ufaktım baya etkilenmiştim[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Star Wars serisi bende değişik bi etki yaptı filmleri tüylerim diken diken izlerim, ve efsane soundtracki Duel of Fates'i STv denen kanalda bile duysam tüylerim diken diken olur. Bi de Truman Show tartışmasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lotr 1'i izledikten sonra bi kaç hafta doğru düzgün film izleyememiştim.. çok iğrenç gelmişlerdi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 the girl next door hababam sınıfı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 27 Temmuz 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 fight club ve matrix... ilk matrix filminin konusu üzerine kafayı bulmuştum aşmış derinlere inmiştim süperdi bütün filmin repliklerini ezbere biliodum. fightclub ve matrix derim ben valla...[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 * fight club * requiem for a dream * green mile * temel iç güdü[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 -requiem for a dream -beautiful mind -cube 2 -pianist -green mile -truman show[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 -Forrest Gump -Truman Show -Green Mile -Fight Club -Rosemary's Baby[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar