Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ewet yrn sabah avşa ya gidiyorum..ilk kez gittigim için hiç bi fikrim yok nereye gidilir nereleri gezilir nereleri güzel bilen arkadaslar paylaşırsa çok severim. arkadaslarımla gitcem için çok eglenceli geçicegini düşünüyorum..:) ewet nereleri önerirsiniz...?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oo süperdir çocuklıuğumda 6 sene yaz gittim oraya.. bak orada hatırlamıyom en sson 7-8 sne oldu oraa gideli, ama zamanında istanbulun en büyük discosu oradaydı. 2 trane büyük discosu vardı şimdi çoğalmıştır tabi.ç 300 500 için iyidir. çocukken gititm hatun tavlayamadım ama abilerim ablalarım çok hatun tavlardı. orası piyasa mekan hatun tavlamadan* dönersen lolipopunu emerim allahıma.. gözükme gözüme..ç[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 demek bu kdr gzl bi yer .. ee başka bişeyler bilen daha yok mu..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hmm şoparları vardır sen gemiden idin mi eşyalarını ta-şşımaya çalışır. zaten küçük bir yer. barlar sokağı var. (discolar çok arkada ormanda kalıo) barlar sokağı süpewrdir soliyim tam bole eğlenilcek mekan. sonra arkadaş köyle er orman falan var. ormanada gidip mangal yapabilirsin.. benden bu kadar anacım avşacı adamlar gelsin. prawler gitti galiba bilşyo. gel orawer anlat arkadaşlara orayı.. edit: barlar sokağı diye bi yer yok. ben oyle adını koydfum bi sürü bar yanyana sahildedir. ondan oyle deidm. barlar sokağı deme gülebilirler sana. adını hatılamıyom oranın . belkide barlar sokağıdır. şans bu ya..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu barlar sokagındaki barlara girmek için 18 olmak sart mı peki..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2-3 defa gittim güzel mekanlar vardı...yaş sınırı var da takan yok diye biliyorum...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bizim zamnımızda 13-14 yaşında elemanlar takılıyodu bile. ha bira içmniyodu ama barda takılıodu. şimdisini bilmem tabii. edit: ki bende o yaşlardaydım. bara giriodum hatta bira bile içtiğim olmuştu.. ha bira içirmezlerse bile takılırsın bence. ne biliim rahattı bizim zxamnımızda. [signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 inş yaş sınırı yoktur.. bira veye içki içmek önemli diil o kdr çnkü burdan stok yapıp gidiyoruz..:D bi 10 gün kdr kalıcagmız için sıkılmayalım dedim orda..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla orda deli ortam oluyomuş bende sölemesi :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 avşada sıkılcağını tahmin etmem. banda bugün bi spam mail geldi. panisyon ya da 3 yıldızlı bi hotal 12.5 milyonm uş. bilginiz olsun fazla para vermeyin. denize 50 metre yazıodu bideş..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bizmde pansiyon 12.5 aynı pansiyon olmasın yoksa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2sene öcne 3 kafadar gitmiştik. küçük ama çok eğlenceli hiç canın sıkılmaz... Bu senede gitmeyi düşünüyorum da zaman yok :/[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bizde 3 kişi gidiyoruz.. sınıf arkadaslarımla yaklaşık 3 saat sona yola çıkmış olucaz.. şimdiden heyecanlandım dorusu.. o bişey diil de insallah bişey unutmamısımdır.. :)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Telefon jöle elbise mayo para. gerisi okadarda önemli değil :p Ama siz orda pansyondamı kalıcaksınız? Yoksa evde falanmı?[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ewet bişey unutmamışım... pansiyonda kalcaz orda..ayarlandi rezerve edildi yani..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Çünkü normalde artık bekarlara vermiyorlardı. Umarım sizde bi sorun çıkmaz. günlüğü ne kadar tutunuz? biz 7 milyona tutmuştuk :)[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya sorma ya günlüge 15 dediler biz zar zor 12.5 u indirdik.. sııkı pazarlık..:) yok bize bekar evli muamelesi yapmadılar..ama adam gaddar çıktı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Birde sigar içiyorsanız kutu alınderim biz almadık çok zarar ettik. eve gelince dank etti:) Birda sabah falan tam meydanda bi cafe gibi bir yer var masalrı dıaşrda orda yiyiğin çok ucuzdu :)[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hee bizde o sorun yok sigara sorunu kimse içmiyo.. ama içki içen herkes onuda tedarik ederek gidiyoruz..:) dedigin cafeye de bakarız çok saol...ztn yazlık yemek belli yaa karpuz kavun peynir .. sıcak olunca insanın canı bişey istemiyo ama bilemem yani..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 birde yerlsiinie bulaşma hiç başakda bi önerim yok :D GErisi size kalmış gelince anlatırsın artık. Ha birde son olarak nargiel çadırı var orda. Sakın gitmemezlik yapamyın. he biz son gece atılmıştık ordan o ayrı bi konu :=Pp[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aaa spr olur hemde oralara kdr gitmişiz bi nargile içmeden dönülmez...:) çok saol önerilerin için.. oradan gelince resimli olarak bol bol anlatırım...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Pff aşırıs sıkıldım bari msjımı editliğğim :-) [Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Temmuz 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hadi patiler kendinize ii bakın ben gidiyorum 10 gün yoqum..:D:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla gecen sene gittim.hooş denilebilcek kücükmü kücük sirin bi yerdi..erkekleri piyasa hatunları kaşar gibindi...ama ben hiç birine asılmamıstım.cünkü sevgilim vardı.falan filan.yani duruma göre güzel bi yer..bide osuruktan bi luna parkı var..bi iş çıkmaz ama.ben yinede gidierdim..ii eğlenceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 biz mavi koy tarafında kalmıştım.oraları bayağ güzel tavsiye ederim.hatta o yol üzeinde meyve sebze bahçesi var oraan kendin toplayıp alabiliosun bide oranın en byük diskosu tanz güzeldir.açık havaydı en son[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar