Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinde 10 gunluk key olan varmi??

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

baslikta dedigim gibi bugun paticik olarak bir bulsuma yaptık ve orda wow muhhabeti cok dondu donuncede wow'a geri donmek geldi icimden cok fazla ben kendi acc sattigim icin gelmiyorum acaba elinde 10 gunluk deneme keyi olan varsa bana yollarmi ozledigim kadar guzel olup olmadigni goremk istiyorum eger dusundugum kadar varsa dewam edip araniza donmek isterim acaba varsa birileri omden yollarmi??
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum ondan direk seni geciyorum :D baska arkadaslardan rica ediyorum varsa omden atarmi biriniz burayada yazsinki ben yolladim diye fazla key gelmesin :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

baba suan kacirdigim bir suru sey var ve tekrar donmeye degermi diye gormek istiyorum kartta bulmsum
babalar gibi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ettiriliyomus
custodem ole dedi onun iicin isitoyurm birazda tekrar 100 ytl bayilamamk icin :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ettiriliyor kafede bir cocuk vardı tam o gun guest pass i bitmis cocuk kredi kartını falan nosunu girdi siteden devam etti yanlız devam ettirince 1 aylık bedava olmuyor tek eksigi o[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

10 gunluk acc satılır =P[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 30 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
ettiriliyor kafede bir cocuk vardı tam o gun guest pass i bitmis cocuk kredi kartını falan nosunu girdi siteden devam etti yanlız devam ettirince 1 aylık bedava olmuyor tek eksigi o

ne demis ordan ettriliyo mus banada o anllaattiki zaten bir acidan zamaninda ben bayildim 100 ytl :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hyr 10 gunluk keylerden osun oarada paarayi birkitirm bari anlatabiliyomuyum yani oyuna baslamak istiryorum tekrar korkamyin 100 ytli baylicaska plamlarimda var bayilrisam donmeye deger swgden vazgecicek kadar varsa[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

maksat wow olsun suan blde siliyolarmis zaten actimi baska yerde acarim ama bilmiyorum yane :) bir buliyimda key bak saygın istesme veriyo senin accc İSTİYMMİ? :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...