KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Abicim oyunda 2 milyona +1000 hp scroll satılıyo. Tamam hp ye +1000 eklediği doğrudur da bunu geçici olarak mı ekliyor yoksa kalıcı olarak mı? Birde bir sorum daha var. Mesela bu scrollları aldık nasıl kullanıcaz? Normal büyü yapar gibi mi? Mesela mage için fire blast scroll u aldım. Bunu naısl kullanıp fire blast büyümü açıcam yada lvl'ını yükselticem? Saygılar....
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 o HP scroll 30dk boyunca hp ni 1000 arttıyor. Fire büyüsüde lvl ında geldinde açılıcak. O büyü kullanmak içinde üstünde Fire blast scroll olması gerek. Bİrde HP den 30 tane satıyorsa 2mil iyi fiyat. ama azalmışsa hiç alma. Kullanmak Soldaki büyü yerine koy tıkla sadece.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 05 Ocak 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 +1000 hp sanırım +30lvl gerektiriyor. Sağdaki kısayol yerlerinden birine yerleştiriyorsun. Tıklıyorsun 30dk boyunca +1000hp veriyor. Ama +hp scroll u kullandığın zaman buff veremezler. bide bence +1000hp (30adet ise bile) 2.000.000 a pahalı.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bence normal bi fiyat.:P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Adamlar sadece 1 tanesine 2milyon diyolar. Ayıp yaw...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bence fazla:)) ben +1500 hp için 15er tanelik 2 tane aldım 15lik +1500hp yi 950k ya aldım ( ucuz aldım) Normali 30luk +1500hp 2,000,000- 2,500,000 coin bu fiyata gore bence yüksek
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 AAA pardon ya 1500 lüke gitti aklım:P Haklsın 1000 lik için pahalı : )[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: [b] Fire büyüsüde lvl ında geldinde açılıcak. O büyü kullanmak içinde üstünde Fire blast scroll olması gerek. Anladım abicim ama şöyle bi sorum daha olucak. Bu scroldan bir tane olması yeterli mi üstümde yani o büyüyü her kullanışımda bir scroll mu harcıyacam? Çok para yahu 7 milyon istiyolar bi scroll a :)
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kaksi +35 büyü scroll ları kaybolmaz :)) kullan kullan lvl yükselince sende birine satarsın ucuza satma ama :P
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: xx2xx, 05 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: kaksi +35 büyü scroll ları kaybolmaz :)) kullan kullan lvl yükselince sende birine satarsın ucuza satma ama :P Kafam karıştı şimdi... Lvl yükselince o büyüyü kullanmak için scrolla ihtiyacım olmıcakmı :)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 adasfdsdfgdsf:) Ya şimdi senin lvlına göre en güzel büyü o sanrım. Ve o büyünü sürekli açık kalması için o scrolla ihtiyacın var. Bi zman sonra o na ihtiyacın kalimcak sanrım. O zman satarsın diyor:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 lvl ilerledikçe daha kuvvetli büyü açılcak mesala lvl 50 gelince hala lvl 35 buyusunu kullancak değilsin herhalde :)) anladın mı :PP o zaman satarsın yani
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 LvL 50 bana bi yüzünü göstersin yeterki :D Milyonlarca exp aaah nerdeeee.. Esland a gidiyorum adamlar resmen klancılık yapıyorlar. Klansız kalmak resmen bana dezavantaj olmaya başladı. Ama bende sağlam bi klan bulamadımki....
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sen sağlam ol clan seni bulur :))) salla hem clansız olmanında bi carizması var bana sorarsan herkesin clanı olduğu ortamda
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Karizma bir yere kadar:) Lvl ın düşükse CLansız kalma derim. Lvl yüksek olup clansız olursan karizma ozman olur:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: SteelBB, 05 Ocak 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Karizma bir yere kadar:) Lvl ın düşükse CLansız kalma derim. Lvl yüksek olup clansız olursan karizma ozman olur:D Böyle devam edersem dediğin gibi olcak.... ama bi de işin hınzırlığı var.. Klanla yükselip klandan ayrılmak :D Tabi bi hilebazlık grubuna giriyor....
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 oOoO onu bide bana sor! artık clana 45 altı adam almıyorm abi. Millet geliyor lütfeen abi al beni çok ii çalışırım. neyse 1 hafta takılıyor 3-4 lvl atlayınca haber bile vermeden çıkıyorlar. Bence yapma. Seç bitane ve clanda yanlış olana kadar orda kal derim. Hem sağlam arkadaşların olur hem hazır party hemde oyudnan zevk alrısın. Şahsen BEn böyle düşünüyorum:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Walla bi warrior'um var. Klana kayıtlı ve 35 lvl da. Ama klanla en fazla 2 lvl almışımdır. O da 20 li lvl lardaydı. Geri kalanı paso kendim party aradım buldum. Şimdi bakıyorumda klan kurucuları bile benden fazla şey bilmiyorlar :) Açıkcası Warrior a da güzel bi kaln arıyorum klansız olan mage ye de ve yeni açtığım rouge ye de :) Hepsi de Ares serverlarında :) Warrior 35lvl Mage 31lvl Rouge 26lvl Bir süredir de exp kasamıyorum para toplıcam da doru düzgün bi tek el kılıçla doru düzgün bow armor falan bulacam yada alacam diye... Bi gecede Warrior u 40 lvl yaparım :)
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: SteelBB, 05 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki: oOoO onu bide bana sor! artık clana 45 altı adam almıyorm abi. Millet geliyor lütfeen abi al beni çok ii çalışırım. neyse 1 hafta takılıyor 3-4 lvl atlayınca haber bile vermeden çıkıyorlar. Bence yapma. Seç bitane ve clanda yanlış olana kadar orda kal derim. Hem sağlam arkadaşların olur hem hazır party hemde oyudnan zevk alrısın. Şahsen BEn böyle düşünüyorum:D İmzamı atarım :P
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Kaksi WArrior la rogue hariç Mage içini ala bilrim istersen ama clan süper bi clan değil. lvl lar 53,52,51,51,49,48..45 bu şekilde AMa şimdi seni clana aldım ben yardıma gelebilrim ama clanı tutupta beyler hadi Mage arka yardıma diyemem. Eslanta geldiğin gün BEn oldum sürece partysiz kalmassın. AMa eslanta gelene kadar gelene kadar söz veremem:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Saol abicim mage nick HaSeNeK karşılaşırsak ordan da konuşuruz.. Tabi müsait olursan...
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tmm CLan:ORTİS Nick: SteelbrightBalde.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Öne çıkan mesajlar