JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Tordex, 27 Temmuz 2005 03:01 tarihinde demiş ki: baretin atıs gucu fazla iste duvarı deliyo gibi geyikler yapmayın 1 mm geriden ates edince arkadakı adam olmuyo bizzat denedim illa duvara dibine bi sokmak gerek namluyu. Bak işte baretin uzun namlusu varki admai vuruyo Yani bu silahın özelliğidir Uzun namlusu varsa duvarı del geç :P[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Barret ile yapmıyorum değil hani bu bugu :-) Jack bu sırada ben Floyd???[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 naber sende paticikdesin demek ne guzel ben ara sira giriyom :P Baret duvarı deler olay bundan ibaret[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hepiniz bug abuse ediyorsunuz aimci cheaterlar sizi sskyly diye birisi varmış cheat yapıyormuş ben görmedim serverda kendisini tanıyan varmı ? Bu arada toledor mikinde sorun mu var ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar