Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu iki yıllık ege üniversitesinde var eğer gitmeye kalkarsam...? ki bilmiyorum ne oluyorum burayı bitirince banaa acil bi yardım edin puan 262... yalan bi puan sözel için biliyorum ama 2 yıllık gitmeyi düşünüyorum nediyosunuz?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mesaj tarihi:
Birde ''yerel yönetim'' ile ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim dostlar[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
  • Yeni Oluştur...