DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 edit : Url'i yapamamışım Son zamanlarda bu sorunlar çoğu kişinin derdi oldu bende elimdeki bir dökümanı sizlerle paylaşayım dedim.İstediğiniz bilgileri alabilirsini. Network hakkında temel bilgiler iceren bir word dosyasıdır, linkten download edebilirsiniz. İçerik hk. = Ağ Çalışma Prensipleri, Ağ çeşitleri, OSI Referans modeli, TCP-IP, Topolojiler, Ağ Katmanları v.s v.s İndir Not : Link calısmazsa copy-paste yapabilirsiniz...[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... [Bu mesaj Heidestimmung tarafından 30 Temmuz 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Heidestimmung tarafından 30 Temmuz 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Topic'i güncel tutuyorum ihtiyacı olanlar indirsin diye[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arşive attım. saolasın.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar