pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Apartmanımızın kadrolu kedisi ve 4 yavrusu. aslında 5 taneydi ama ne yazık ki diğer kedilerin saldırısına uğradılar birisi yaralı kurtuldu diğeri kurtulamadı sonrada dayanamayıp evde beslemeye başladık.ama olmuyo tabi rahatlar fakat biz rahat değiliz:) evde sürekli insan olmadığı için bakımları zor oluyo.iki dişi iki erkek çok şirin tatlı birde anneleri şimdi evimizin bahçesinde rahatlar ama isteyen varsa verebilirim resimleri daha sonra eklerim....[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aslında erkek olandan bi tene alabiliriz ama önce aileme bi danışmam lazım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu arada 3 aylıklar yazmayı unuttum :)[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 umarım en kısa sürede bir yuva bulursun..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 resim koyarsan yuvasız kalmazlar =)[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 resimpek kaliteli değil ama tek tek çekemedim hepsini durmuyolar bende uyurken çektim sakın gözükmüyo demeyin :)[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hehe dikkatli bakınca sanki en aşşadaki kedi sırıtıyo gibin. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 30 Temmuz 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bana da sanki biz kedilerin kafasını kaşırken sırıtıyolarmış gibi geliyor.. çok köpek besledim ama kedilere bakamıyorum malesef:([signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bizim kedi ile anlaşabilselerdi seve seve alırdım evime[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar