xheana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 merhaba arkadaşlar bu gun laptop aldım xp home yüklü 1 saat civarında kullandım bir kaç bişiler yükledim winamp msn gibi internetten ondan sonra bilgisayar yavasladı ve restart attigimda açılırken Windows Xp Home yazısında yüklenirken takılıyor ve bilgisayar açılmıyor sorun ne olabilir sizce lutfen cevaplarsanız sevinirim.[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eğer dediğin yerde takılıyorsa muhtemelen güvenli kip'e de giremez.Xp Home/Professional cd'sini laptop'a tak restart at.Onarmaya bak[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 guvenli kipte aciyor ama normal açmiyor.[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hmm bence az önce bir topicte yazdığım gibi sanada güvenlik modu seçtiğin ekrandan çalışan en iyi windows ayarlarını seçmeni öneririm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oyle sectigimdede açmıyor başka bir onerin varmı arkadaşım ?.. virus olabilir mi .??[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 paticik.com bolumunede açmısın bilerek.ordaki uslubunu gordum.o uslubla deil yardım hiç bişey alamazsın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cd-Rom u yerinden çıkart bi açmayı dene [signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 30 Temmuz 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hmm güvenli kipte açıp yaptığın işlemi geri alabilirisn. geri yukle sistemini diyeceğim ama sistem geri yukleme givenli kip modunda çalışmas![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Şuan onun için format gerekli değil fakat genede bi windows'u onarmalı diye düşünüyorum[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar