Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 Temmuz 2005 Kadıköy Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beni 1 de uyandırın uyanmazsam lütfen[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Malkavianlar deli olur ha Jeanette ile birlikte döveriz:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
boğalım ne güzel post kasıoz caine demek hımm abimsin[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ne bu uyku meraki kardesim ben gunde 2 saat uyuyorum ya admalar 15 de kalkiyo maniac mısın :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
Beyaz bi newyork yankees şapka takıcam anlarsınız işte :) zıplatmayın ya biri falan görür sonra
Bu arada bi kız arkımda gelmek isito getirmmi[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

[Bu mesaj namesiz tarafından 30 Temmuz 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj namesiz tarafından 30 Temmuz 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla hoşsohbet ise kedini bile getirebilirsin hiç problem değil =)

Boğaya gelince Bahariye caddesinin hemen köşesinde iki katlı bir simitçi vardır. Hatta fark edersin, eskiden "simit sarayı" yazarken, "sarayı" sökülmüştür, adı sadece "simit" kalmıştır. Baktığın zaman tabelasına belli olur. Onun önünde bekleyeceğiz. Arada bir ben sana bakarım olmazsa =)[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Mesaj tarihi:
oke inşallah bulurum :) bu arada 20 milyon yeter inşallah :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
aman kız fln getirme namesiz o ortama o kadar erkeğin içinde valla acısını senden çıkarır[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
harbi spidee onlar kim ya[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
çıkıyorum diyor hala msn de dalın lem vampirim ben invulum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...