Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima online'yı tanıtalım !!!

collektor

Öne çıkan mesajlar

ben istanbulda oturuyom bahçeli ewlerde orda bi kaçtane int cafede ultima war.izmire gittim bi aylığına ya bi allhın kulunun int cafesinde ultima olur izmirde bornavada bi tane bile ultima olan int cafe yoq deli olcam!!!! halandaha izmirdeyim!.int cafenin sahibi ordaydı isim wermiyim adama sordum "abi burda ultima online warmı"diye adamdan şu cewap geldi ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
collektor, 26 Temmuz 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
ben istanbulda oturuyom bahçeli ewlerde orda bi kaçtane int cafede ultima war.izmire gittim bi aylığına ya bi allhın kulunun int cafesinde ultima olur izmirde bornavada bi tane bile ultima olan int cafe yoq deli olcam!!!! halandaha izmirdeyim!.int cafenin sahibi ordaydı isim wermiyim adama sordum "abi burda ultima online warmı"diye adamdan şu cewap geldi ha

Aman bırak zehirleme milleti ultimaya hiç başlamamış olmak bir insan için çok daha hayırlı olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ultimayı 5 sene once biri geldi cafe ye yükledi birde yanında counter yapıoz kendime sordum bu oyun nasıl oynuorlar görüntülere bak iğreç die aradan biraz zaman gecti 2 yıl kadar bilen bir arkadşım vardı gel baş dedi nasıl oynanıldığını bile bilmem dedim bende. Cafe de o zamamda 3 kişi baylayınca bende başlayım dedim demez olaydın o kara gün de başmamıştım bir daha bırakamadım

*Biri Beni Durdursun*
Sosyal ağlarda paylaş

Uo gerçekten tanıtılmaması gereken bi oyun bencede uonun hayatını olumlu etkileyen birisiyle karşılaşmadım henüz

Ama öte yandan üniversitelerde tezi yapılması gerekende bi konu bence.Bu kadar geniş kitleleri bu kadar uzun süre kendisine bağımlı hale getiren vasat grafiklerine rağmen yıllarca oynanabilirliliğini kaybetmeyen,insanların sorumluluklarını hiçe sayıp okullarını astığı ev işlerini aksatmasına neden olan başka bir oyun yoktur herhalde.Ben sanane ile başladığım bu oyuna daoc wow gibi oyunlarıda tükettikten sonra tekrar dönme düşüncesindeyim sanırım bu ay içinde osi accumu yeniden active hale getircem sizlerle yeniden görüşmek üzere :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...