Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya beyler, türkçe kolay bi dil malumunuz. bir şey nasıl yazılıyosa öyle okunur. Yani şu e book da play deyince sinek vızıltısı kıvamında dinliyoruz ingilizce gibin okuyo adam. Yok mu bi türkçe okuma şeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Dinlemeyelim Okuyalım Kampanyası... Hatta pati radyoda radyo tiyatrosu bile oynatılabilir dimi ? Hatta bi arkadaş alır eline meliisa p. okur bize bizde radyo dinleme alışkanlığımızın doruklarına ulaşırız dimi ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Doruklara ulaşacağın kesinde Tiyatro konusundamı onu bilmiyom :) Azmış bu karı allah ıslah etsin.[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: odchu, 29 Temmuz 2005 09:56 tarihinde demiş ki: tamam herşey güzel de, çıkıntılık yapma niyetim yok da sitede e-book veriyoruz yaw; uyar mı bu forum kurallarına, ucu dokunmasın sonra? [Bu mesaj odchu tarafından 29 Temmuz 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] yemişim kuralları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hmm e-book olayi güzelmis gercekten de bu hatunun kitap evet tabi ilginc :D nese bu e-book olayina p2p lerden mi giricez..allahim simdi aklima kitap ismi de gelmez benim hep böle oluo off off :/[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar