Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya beyler, türkçe kolay bi dil malumunuz. bir şey nasıl yazılıyosa öyle okunur. Yani şu e book da play deyince sinek vızıltısı kıvamında dinliyoruz ingilizce gibin okuyo adam. Yok mu bi türkçe okuma şeyi?
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Dinlemeyelim Okuyalım Kampanyası... Hatta pati radyoda radyo tiyatrosu bile oynatılabilir dimi ? Hatta bi arkadaş alır eline meliisa p. okur bize bizde radyo dinleme alışkanlığımızın doruklarına ulaşırız dimi ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
nofear666 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Doruklara ulaşacağın kesinde Tiyatro konusundamı onu bilmiyom :) Azmış bu karı allah ıslah etsin.[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var...
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: odchu, 29 Temmuz 2005 09:56 tarihinde demiş ki: tamam herşey güzel de, çıkıntılık yapma niyetim yok da sitede e-book veriyoruz yaw; uyar mı bu forum kurallarına, ucu dokunmasın sonra? [Bu mesaj odchu tarafından 29 Temmuz 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] yemişim kuralları!
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hmm e-book olayi güzelmis gercekten de bu hatunun kitap evet tabi ilginc :D nese bu e-book olayina p2p lerden mi giricez..allahim simdi aklima kitap ismi de gelmez benim hep böle oluo off off :/[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Öne çıkan mesajlar