xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 beyler daha yeni sony memory stck duo pro memory card aldım fakat bu kartı bilgisayara memory reader a taktığım zaman kartı okumuyor bilinmeyen dosya tipi diyor birde biçimlendirmek istermisin diye soruyor evet diyince de hata veriyoer zaten biçimlendirmem imkansız içinde çok önemli fotolar war ben unlock veya protect gibi bişey lazım diiyorum ama internet ten araştırdığımda hiç birt şey bulamadım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kartı mcr'ye takmak yerine, fotoğraf makinanı veya kameranı direkt pc'ye takmayı denedinmi? Makinende usb bağlantı nokta yoksa, usb bağlantı noktası olan bir kamera ile bunu dene. Yine olmazsa Partition Magic Pro 9.0' ile kartın dosya sistemini "kartı formatlamadan" değiştir. Not : Dosya sistemini değiştirdiğin zaman o mmc'ı kameranda formatlamadan tekrar kullanamazsın...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar