onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Merhaba kardesime okul bakiyoruzda koc super asik oldum sabanciyida cumartesi gidip gorucem. arada kaldim acikcasi koc mu sabancimi?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Üniversite mi ? İlkokul falan mı ?[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sabancı[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eger calismayi seven birisi degilse sabanci. calismayi seviyosa koc. koc'ta calismayan adam da gecer mezun olur. ama calisan insana ayri bi deger verilir, epey bi kapi acilir onunde. hem de bunu rahat bi sekilde yapar stres olmaz. ama calismayi sevmiyosa, malum calisma mantiginin oturmasi icin sabanciya gitsin, zorla calistirirlar. ha calismayi seviyosa sabanci'ya da gidebilir ama orda bosu bosuna sikarlar canini, yorarlar adami... sikbogaz ederler... not:ticaret odasi universitesini de dusun derim. yeni acildi, onun icin atesliler baya, ayrica cevreyi epey bi genis tutar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sabanci kesinlikle. Cok memnunum, biraz zorluyorlar ama olsun o kadar, yoksa bu elaidi, Dela gibi gayler asla adam olmaz[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aslında seçeği bölüme göre tercih yapması daha doğru olur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kesinlikle Koc, dusunmeye bile değmes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sabanci. Koc bariz daha rahat bir universite hayatini yasamak istiyorsa burayi tercih etsin. Egitim&Hocalar Sabanci'da.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 cok homojen bir dagilim olmus aynen benim kafamdaki gibi:) Ben yeditepe mezunuyum bilgisayar bolumunden. Kendi okulumdanda memnumda 16500 milyar olunca el insaf dedim yani birde tabi koc ve sabancinin adi daha iyi. simdilik kafamda koc var gibi. Istanbul ticarete gelince gittim okulu gordum lise binam daha buyuktu benim Birde bilkent var tabide bilkent cok uzakta :)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sabancı iidr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hmm yeditepe 16.500'de sabancinin yillik masrafi 25 milyar 2005 girislilere. iyimser bakiyorum. kizsa, guzelse gelsin koruruz kanatlarimiz altina aliriz :P erkekse tembelse, calismayi sevmiyosa yeditepeye gitsin hehe sabanci ile koc buyuk holding adlari tasimalari disinda pek bi ortak noktasi olmayan okullar. sabancida interdisipliner egitim var en buyuk fark, kocta yok. ayni statude tutulmasi sacma yani sistem bakimindan, anca imkan ve fiyat bakimindan kapisirlar yoksa kategoriler farkli biraz.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya yeditepe bilgisayar calismayi sevmeyene gelmez zaten 365 puan bunu gosteriyor:) saka bir yana sabanciya gidip bakicam yarinda bakalim orasi nasil. Bu arada 1.90 boyunda erkek kardesim isterseniz bir deneyin kanatlariniz altina almayi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hehe aliriz gerekirse ;) yarin uygun bi gun degil elektrik kesintisi olacak ufak capta kaos yasanabilir tadilat icinde okul ama gene de bi ara gitmeden belki ogrenci isleri vs. aciktir.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 acikcasi dela yanlis anlamayin ama universites secmeni son haftasinda haftasonu herkesin gelicegi gunde elektrik kesip rezil bir ortam yaratan okulsa oradan uzak durmali. ama sanmiyorumi boyle birsey yaparlar planlarini yapmislardir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla ben koça bi kere gittim o da OSS'den sonra tanitim gunu kampusun bahcesine artik oraya sokmayi nasil becerdilerse bilimum clk slk sokmuslar bagajda essek anfiler bass tesisati sonuna kadar acmislar sesi once deprem oluyo zannettim heryer titriyor butun okul gittim baktim fakultenin ortasinda dansediyo bu elemanlar bundan beri bi daha da gitmedim orada okuyan cok arkadas var benden tembel 3.8+ ortalamali benim sabancida 2.00 kotu okul mu hayir degil ama sabanci daha iyi bunu soyleyebilirim :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 29 Temmuz 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 29 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok ne yanlis anlayacam, bizim tanitim gunleri yarina kadar devam ediyodu yani bi sekil dusunmuslerdir, belki saatlerine gore ayarlarlar ama zaten bina gorerek okul tercih edilmez. p.s: metroseksuel futuristik mimarisi ile en yakisikli binalar bizde orasi ayri tabii :)[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bence Sabancı'ya gitsin Koç'un ortamı o kadar da iyi görünmedi bana gerçi Koç Mat. mezunu ve şu an Harvard'da okuyan çok kafa bir arkadaşım var mesela fakat Her ikisinide tuttursaydım sabancıya giderdim[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kisisel basari bisey kanitlamaz ona bakarak tercih yapmamak lazim zaten. Benim de Sabanciya gelmemde büyük pay sahibi olan, gelmeden önce onla konusup karar verdigim bu sene mezun olan Ece su an Harvard'a rektörlük onur bursuyla gitti hayvan kiz yani[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya kişisel başarı değil yani iki tarafta bir birine yakın duruyo fakat sabancı daha güzel görünüyo genel olarak tabi birde şu anda uzaktan yakından ilgim olmayan 2 üniv. kıyaslıyorum aferin bana[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hehe haklisin tabiki Sabanci <3[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben de bu sene secim yapacak biri olarak ikisini de gezdim. Verebildikleri imkan ve burslari inceledim. Koc daha avantajli ve hedeflerime daha kolay ulasabilmemi saglayacak bir universite gibi gorundu... Ha bir de Sabanci'da Penth var. Hic gitmem. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yalan söyleme Sabanci'da hukuk olsa köpegi olurdun :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Haha... Onlar yolladilar valla kagitlari `Kopegin olalim gel burada oku.` diye. =] Saka bir yana bir suru avantaji var Sabanci'nin da. Su iki sene sonra secim yapmak vb. Ama karari netlesmis bir insan icin avantaj degil. Dedigim gibi benim kriterlerim ve hedeflerime Koc cevap veriyordu. Onu sectim. Demek istedigim su ki `Koc iyi.` `Sabanci iyi.`'den cok hangisinin sizin icin daha uygun olduguna bakmalisiniz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar