coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Aha Tsubasa kucukten buyuge dogru gorunuyo asagıdaki resimde Bu da Wakabayashi Abiniz olur "Saygıyla Selamlayınız" Buda Hyuga Havalı kaptan hani top 5 tane gorunurdu "Magnum" sutu olabilir.Unutmusum :)) Buda şarapçı antrenör Loberut Tsubasa'yı keşfeden erkeklige ilk adımı(pardon futbolculuga ilk adımı attıran eleman) Aha buda ishizaki bi ara kaptan bu muydu ne? Bu da karı tipli eleman babası ressam mıydı neydi? Cok yakında hayran sitesi kuracam bekleyin adresi buradan veririm :)) "Anime Bolumu editorlugune adayım bu arada :P"[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk[Bu mesaj coaxem tarafından 03 May 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bi kac gune kadar oyunun ve de filmlerin linkini koyacam[hline]TektoniK "Retired" Owner Yani eski sahibi :) ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 çocukken en beğendim çizgfilmler arasındaydı.Saol resimler için site japonca bu arada ama bakalım başka yararlı neleri var bende arıyorum seri ve oyununu bulursam atarım.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bende var da toparlamak uzun surecek bi kac gune kadar ya site acar koyarım yada buraya url leri tek tek yazarım :)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 site http://membres.lycos.fr/tsubasabr/index.php?page=emuroms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bu üstteki nintendo emulatoru çekip sonra şagıdaki oyunları çekip pc nizde oynayabileceksiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ehuheu Yeni DVD filmini buldum divx veya vcd ye cevirip isteyene yollucam cok yakında (Cd masrafını alırım :P )[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( [Bu mesaj coaxem tarafından 13 May 2003 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 dvx yap hem daha az yer kaplar hemd daha kaliteli daha işlevsel vs vs[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 oole yapacam zati :PP Ama divx kaldırmaz makineler de var yaa demi[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 artık yok denecek kadar az ve sayıları giderek azalıyor hatta paticik bünyesinde var olduğunuda sanmıyorum.Sabırsızlıklada bekliyorum İstanbul'da yaşıyorsundur umarım.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ist'da degilim ama arklar aracılıgı ile orda da dagıtım agı kurarız icabında itü'nun vadi kampusundeki 2mbitlik baglantılar ne ise yarar yoksa :P[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 En baba adam myagi miydi neydi tsubasa'nın forvette yanında oynardı sağdan feci geçerdi ama hep asist yapardı.[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 baba o vurunca 5 tane gözüken şut eric'indi.sarışın eleman[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decepticon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Magnum vurusunuda baska cizgifilimde yapıyodu.Benjamin die bi eleman vardı eric filanda ondaydı benjamin eric'in kızkardesine yazıyodu mauhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şimdi ben bunu uplarsam ayıp olmaz de mi;) Eminim ki bir çok tsubasa hede hödö hayranı vardır. Belkitte bunu arıyordur... Edik: Ya bu linkler eskimiş yenileri var mıdır acep :P [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 23 Temmuz 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 O anime nin adı Goal! dü. Benjamin (şu havalanıp birden aşağı düşen vuruşu yapan), Eric(meşhur 5 top), Cesar(arka arkaya adam yıkan öküz vuruş) en son birlik olup japonyanın ulusal takımda oynuolardı. En son brezilya ile karşılaşıyolardı orda brakmıştım, yada dizi bitmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hyuga ya tapardim karizma adamdir bissur kardesi wardi onnara bakardi[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yannız karıstırıyosunuz, eric benjamindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben vakti zamaninda kirmizi bi sapka alip ustune W. GENZO yazmistim :D hatta orta okulda bizim sinifin erkekleriyle futbol oynuyodum, onlardan daha iyi orta yaptigimi gorunce hepsi sok gecirmisti. ey gidi gunler ey![signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya nerden buldunuz dvd filmleri ya bide ben tsubasanın 10 bölümü var devamını bulamıyorum ya elimde olan birinin ben istanbula döndüğüm zaman bana ulaştırma imkanı yada bi link verme imkanı var mı[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla tsubasa sayesinde dünyan1n yuvarlak oldunu anlamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 koş koş bitmezdi nasil sahaydi o yaa koca bolum yarı sahada gecerdi sonra bi pas kartal vuruşu gol sonuna dogru pas olur orda kalır heycan yapar millet[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bide benim adam hyuga idi. ilkokul4 yada 5 sabah 6 da kalkip seyrederdim yaw teee 95 civari falan heralde hatirladim simdi icim gecti hehe[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hyuga ve Wakabishmu(sanırım böle yazılıyodu) Waka Direğe basıp Sıçrayıp Topu Tutuyodu falan Hyuganında Karizmasına Sölenicek söz bulamıyorum,Mükemmel bi karakterdi hele o her giydiği t-shirt,formasının Kollarının Sıvanık olması SÜperdi :) .. AHhh ahh nerde şimdi eski Captain Tsubasa Çizgi Fİlmi :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kartal Vurusu nasildi top baseball topnun seklini alirdi :)[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar