freestylercerkez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 2006 suresi 195 dki olmus haberiniz olsun eh yeteri kadar arttırıldıgı söylenemez ama buna da sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 anlamadim ben 15 dk neyi arttiriyolarki ayriyetten 60 soru gelmedimi 60 soru=15 dk yani tam olarak anlamadim ben birisi aciklarsa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kendi bölümüm açısından söliyeyim çok saçma bi sistem. dil öğrencisinin matematik ve fen çözmesi de ne demek oluyor? bi kez lise 1 de görülmüş daha sonra bi daha görülmemiş. ha diyorlar ki müfredat ozaman herkezin sınavı geçmek için ıngılızce cozmesi de gerekli. bu kadar ınsan ingilizce okuyor 3-4 sene boyunca.. ne mantıklı adamlar var başta ya kaş yapacam diye göz çıkartıyolar.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freestylercerkez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok admım soru sayısı atmadı yine 180 soru ama +15 dk oda sorular yoruma dayalı oldugundan biz okuldaki sınavda o gibi soruları 4 dak. cözuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 öss=lise 1 ağırlıklı bir sınav aşama1=öss konuları 120 soru aşama2=öys konuları 60 soru kendi alanın için 90 soru kendi alanın dışı için yani ek 30 soru daha dil için bence çok süper oldu ing ile ilgili bölümlere özel okul öğrencileri genelde kapatırdı anadolu lisesinde olan genel başarısı daha iyi olanlar giremezdi bu sayede anadolu lisesi öğrencilerinin şansını arttırdılar bence çokta süper yerine oturdu o çocuklar zaten lise1 konularını biliyorlar bi alt yapiları var boşa gitmemiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zuhahah seneye batacak dil den herkes 0 çekecek lise altyapısı falan yok ki dil seçenlerin direk ingilizceyle coşuolardı tam bir felaket!! değişen şeyler dil öğrencilerinin fen ve mat ten kurtulmaları ile kaderleri oldu!![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ntv de dinledim ösym baskanina soru soruyolar soru su:dil ogrencileri neden fen ve matematik cozmek zorunda? cevap:mat ve fen hayatin her tarafinda gerekli.... yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar